1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

JENNIFER LOPEZ: OTIĐITE OD ONIH KOJI VAS NE CIJENE

Snažna poruka ženama da kažu ne

- Voljela sam tebe više nego što volim sebe...- poručila je iskreno američka pjevačica Jennifer Lopez i najavila spot svoje nove pjesme Ujutro - Tako sam uzbuđena što možete vidjeti službeni video moje nove pjesme In the morning. Puna je simbola o tamnoj strani jednostrane ljubavne veze i shvaćanja da ne možete promijeniti nekog drugog...možete promijeniti jedino sebe!!! Raširite svoja krila i otiđite od bilo čega i bilo koga, tko najiskrenije ne cijeni ono što imate za ponuditi. Volite sebe prvo, sačuvajte sebe, nastavite se razvijati i rasti i nikada ne pristanite na manje od onog što zaslužujete - zaključila je JLo.

Jennifer je nedavno pokazala i svoje utegnuto tijelo u badiću, a iako su paralelno 'procurile' i paparazzi fotke, na kojima po mnogima izgleda poput 'obične' žene, vidljivo je da JLo ima izvježbano tijelo te izgleda bolje od većine 50-godišnjakinja.

Paralelno sa novom pjesmom i spotom Ujutro koji možete pogledati na >>> Instagram In The Morning, JLo je izbacila i JLo Beauty liniju proizvoda te tako poput mnogih kolegica (Rihanna, Beyonce, Kim Kardashian, Jessica Alba), krenula u proizvodnju vlastite kozmetičke linije.


- Samo mali podsjetnik: držite socijalnu distancu od toksičnih ljudi i kada završi lock down. Ovaj tvoj spot je predivan i čista umjetnost. Samo nastavi rasti i sjajiti medena - poručili su pjevačici njeni fanovi.