top of page

POLIKLINIKA BREYER USMJERENA JE SVAKOM PACIJENTU

Kvaliteta usluga kod njih je na prvome mjestu

Poliklinika Breyer u Zagrebu pruža vrhunsku stručnu uslugu širokog spektra medicinsko biokemijskih i mikrobioloških analiza i dijagnostike za svakoga tko traži kvalitetnu uslugu. Na dvije lokacije, u Ilici 191 i u sklopu Centra Bundek, poliklinika Breyer nudi cjelovitu, preciznu i brzu laboratorijsku obradu stotinu pretraga, u prostorima koji su opremljeni suvremenom i visokokvalitetnom dijagnostičkom opremom.

Visoko profesionalno i stručno osoblje medicinskih biokemičara i mikrobiologa, još je jedan razlog zašto pretrage preporučujemo obavljati upravo u Breyeru, a svaki nivo njihovih usluga, od prijema do izdavanja nalaza uvijek se usavršava i pod stalnom je kontrolom ljubaznih stručnjaka.

Doktorica Darija Breyer, specijalistica medicinske biokemije, osnovala je Laboratorij Breyer davne 1997.godine, i započela svoj rad u skromnim uvjetima. Ubrzo se glas o kvaliteti njenog rada i pouzdanosti proširio Zagrebom i broj stalnih korisnika počeo se širiti.

- Djelovanje Poliklinike usmjereno je korisniku: kvaliteta je na prvom mjestu, a svi prostori u laboratoriju su maksimalno funkcionalni: od čekaonice, sanitarnog čvora, zone privatnosti prilikom uzimanja krvi do laboratorija opremljenog najmodernijom opremom. Poliklinika Breyer pružit će vam vrhunsku stručnu uslugu širokog spektra pretraga, a stručno i profesionalno osoblje osigurat će vam ljubaznost, diskreciju i brzinu - ističu u Breyeru, dok zadovoljni korisnici poručuju - Laboratorij Breyer je za svaku preporuku! Nalaze su mi poslali na mail tri sata nakon što sam vadila krv. U Breyeru šalju nalaze na e-mail. Svakako preporučam nazvati Breyer prije planiranog odlaska. OK su stvarno. Sve super uredno i čisto.


>>> breyer.hr breyer iskustva, poliklinika breyer forum, poliklinika breyer iskustva, breyer urinokultura cijena, breyer cjenik, poliklinika breyer vađenje krvi, gossip vijesti, gossip promocija

bottom of page