top of page

PETRA KRALJEV ZA GOSSIP: OSTAO MI JE JOŠ SAMO JEDAN VELIKI SAN ZA OSTVARITI

Otkrila i koji joj je kolega velika inspiracija

Prelijepa domaća glumica Petra Kraljev, koju smo gledali u brojnim TV serijama: Zlatni dvori, Kumovi, Na granici i brojnim drugima, rođena je splićanka koje je kao mala voljela balet. Ubrzo je zavoljela glumu i danas u njoj najviše uživa. Petru smo imali prilike pitati koja 3 velika sna još nije ostvarila, a voljela bi ih ostvariti? - Dragi Gossip... rekla bih vam rado, al ostao mi je još samo jedan veliki san za ostvarit - tako da kad se on dogodi znat ćete... - otkrila nam je zagonetno

- A kada biste mogli izabrati glumiti uz bilo kojeg svjetski poznatog glumca, tko bi to bio i zašto? - Sad baš samo jednog je prilično teško izabrat, ali eto neka bude Morgan Freeman. Iz glumačkog kuta - mislim da se od njega dosta može naučit. Slušajući i gledajući njegove dokumentarističke uradke prilično je inspirirajuć i osebujan u svom radu - zaključila je simpatična Petra.


A koliko je puna života i odiše srećom, primjećuju i njeni brojni fanovi koji joj često ostavljaju komentare poput - Kaaaako si preslatka! Ajme, prelijepa si Petra! Diva. - Tko ste Vi, zašto ste najljepši i tko je to vama omogućio? Blistaš bejb - komentirao je nedavno Petrin izgled pjevač Mario Roth.

bottom of page