top of page

NIKA TURKOVIĆ ZA GOSSIP O SVOJOJ BUDUĆNOSTI

Nekada su potrebne godine... i onda dobijete ovu magiju

Mladu pjevačicu Niku Turković, koja je već u ranoj mladosti nastupila na Dječjoj pjesmi Eurovizije i na njoj osvojila visoko treće mjesto, danas najradije slušamo u njenim baladama Dok nas nema i Boje, pjesmi koju je pohvalila i Albina Grčić - Nika ti si takvo osvježenje u glazbenom i vizualnom smislu! Baš sam sretna zbog tebe!

Ekskluzivno za Gossip, Nika je otkrila što bi voljela ostvariti u daljnjem periodu glazbene karijere? - U narednom periodu bih voljela izbaciti prvi album na kojem radim, kao i imati neku turnejicu po našim prostorima.


A kada bi mogla napraviti duet sa bilo kojom stranom mega-poznatom pjevačicom, koga bi odabrala? - Strana pjevačica s kojom bih rado imala duet u svojim snovima bi definitivno bila BANKS! Jillian Rose Banks američka je pjevačica i autorica, koja je već sa 15 godina počela pisati vlastite pjesme i postigla zavidan uspjeh.

- Kakvo osvježenje na sceni! Nika i cijeli tim - svaka čast!!! Predivna Nika, predivan glas, spot, riječi, glazba...Predivna žena kao i pjesma. Ponosna sam što imamo ovakvu talentiranu ženetinu u Hr!! Ovo je rezultat kada se spoje talenat i mnogo rada godinama unazad, onda ekipa koja savršeno klikne za šta su nekada isto potrebne godine... i onda dobijete ovu magiju. Ona slatka curica koja je nekada dostojanstveno predstavljala Hrvatsku na Eurosongu danas je prelijepa mlada dama sa božanstvenim glasom...Nije ušla pod kožu, već pod dušu. Neopisivo! Dokaz da se u Hrvatskoj može stvarati kvalitetna glazba svjetske razine - neki su od brojnih komentara na Nikine pjesme, a kada poslušate Niku u duetu sa Tonyjem Cetinskim, dok je još bila vrlo mala, dobivate još širi pogled na njezin ogromni talent >> Tebe ne bih mijenjao

bottom of page