top of page

SILVIJA STIL BOŽIĆNE DEKORACIJE GODINAMA STVARAJU DOMAĆE TRENDOVE

Stotine vrsta rasvjete za čarobno ukrašavanje trgova, zgrada, kuća i vrtova

Tvrtka Silvija Stil prepoznatljivi je lider na domaćem tržištu, koja u posljednjih 30 godina uspješno predviđa trendove božićnih dekoracija i dovodi ih u stotine hrvatskih trgovina. - Naša je glavna djelatnost uvoz i veleprodaja robe široke potrošnje sezonskog karaktera iz zemalja dalekog istoka. Tokom godina isprofilirali smo se kao jedan od vodećih uvoznika tzv. sezonskih programa: Božićnih ukrasa i dekorativne rasvjete, Uskršnjih dekoracija, karnevala i maski, Valentinovo artikala, ljetnih dekoracija, Halloween artikala, elektronskih lanterni za Dan Svih Svetih, bambus baklji i parafinskog ulja, i brojnih drugih dekoracija. Posebno smo ponosni što već godinama stvaramo trendove koji ostali prate, a u Hrvatsku smo prvi uveli svijetleće zavjese i sige sa random flashing LED tehnologijom, koje u mraku izgledaju kao iskrice - otkriva direktor Robert Jug.

Pored uvoza bave se i djelomičnom proizvodnjom i pakiranjem u Hrvatskoj, te na taj način proizvode elektronske lampaše, te oplemenjuju i pakiraju parafinsko ulje za baklje. Svakodnevnu prisutnost na tržištu zemalja dalekog istoka obavljaju preko mreže agenata u Kini, što im omogućava nam da svake godine hrvatskim potrošačima ponude nove atraktivne artikle po najpovoljnijim uvjetima.

- Samim time nudimo i uslugu istraživanja stranih tržišta, kao i organizaciju uvoza za sve tvrtke koje u svom asortimanu žele imati kvalitetne dekoracije, po vlastitim željama i izboru robe, uz Silvija Stil minimalnu proviziju - dodaje Robert.

BOŽIĆNE ŽARULJICE

Silvija Stil svim kupcima na veliko, kao i obitelji i pojedincima, nudi stotine različitih vrsta božićnih žaruljica, koje se razlikuju po veličini, boji, ukrasima i brojnim oblicima. Birajte između vanjskih i unutarnjih žaruljica, baterijskih žaruljica, svijetlećih Djeda Božićnjaka i onih bez svjetla. Pregledajte visoko kvalitetnu vanjsku modularnu rasvjetu, predviđenu za gradove, trgove i uređenje izloga, rasvjetnih stupova, ali i za osobnu svrhu - ukrašavanje kuća i vrtova.

Ukrasite svoje domove i urede svijetlećom zavjesom, svijetlećom zmijom, LED svijetlećim užetom, božićnim 3D aplikacijama, umjetnim jelkama raznih visina sa fiber optičkim vlaknima, LED drvcima za unutarnju i vanjsku uporabu, kao i mikro tzv.riža žaruljicama različitih veličina, boja i funkcija. Ako ste ljubitelj blagdana i blagdanskih dekoracija, oduševit će vas i žaruljice-dekoracije u ukrasnom crijevu, obične žaruljice sa bayonet grlom u nizu, žaruljice sa malom potrošnjom energije i dugim vijekom trajanja od čak 15.000 sati, vodonepropusne žaruljice i one koje se mogu koristiti na svim vremenskim uvjetima kao što su vlaga, kiša, snijeg i led.

BOŽIĆNE DEKORACIJE

Što god zamislite kada su u pitanju božićne dekoracije, Silvija Stil i Robert vam tu želju mogu ostvariti. Ukrasite svoje jelke retro style kuglicama i onima sa originalnom doradom, ručno oslikanim kuglicama, plastičnim kuglicama svih boja, oblika i materijala, sjajnima ili mat, ili pak onima napavljenim od metalne žice ili stiropora. Za sve ljubitelje eko proizvoda, tu su ukrasi za jelke od prirodnih materijala, slame i drveta, različitih veličina i dizajna. Kada kod kuće ili u uredu poželite biti funky i goofy, na glavu stavite rogove od Rudolfa, a na oči christmas naočale i spremni ste za zabavu i druženje! A ako imate psića, koji jednako poput vas voli blagdansko ozračje, obucite ga u kostim Djeda Mraza za male pse i napravite snimke za pamćenje. Sretne blagdane želi vam Silvija Stil!


댓글


bottom of page