top of page

OPAA FRANKA BATELIĆ IZAŠLA U PROZIRNOM

Iznenadila Marijanu Batinić

- Dostojanstveno, kao i uvijek...Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan na sve što ostavljaš iza sebe. Jer, spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor I Oskar te jedva čekaju - poručila je javno svom suprugu Vedranu Ćorluki pjevačica Franka Batelić, nakon što je popularni Charli napustio moskovski nogometni klub. Oprostio se od dugogodišnje karijere u Rusiji i okrenuo novi list.

Posljednju Vedranovu utakmicu Franka je pratila uživo, pa je tako 'okinula' par selfija na glavnom moskovskom trgu - Intenzivna, divlja, zavodljiva. Jedna od onih koja se polako prišulja i kad se najmanje nadaš - paf, padaš zauvijek. Koliko si se promijenila u ovih 9 godina, uživam gledati te kako rasteš. Moja. “Mala”, neukrotiva Moskva.


- Nisam bila 15 godina, sigurna sam da je ne bih prepoznala. Obožavani grad. New York istoka - dodala je glumica Nataša Janjić.Novom vremenu sa mužem i njihovim sinom Viktorom, Franka se veseli već duže vremena, od kako su razdvojeni zbog posla. Sada će se to itekako promijeniti.


Lijepa u svemu što obuče, Franka je nedavno obukla prozirni ogrtač i pokazala koliko elegantna može biti u donjem rublju. Pri tome je poslala i posebnu poruku svima a posebice ženama - Potrebna je vježba da biste se osjećali ugodno u svojoj koži! Petak je ljudi! Uživajte i Volite Se!


- Macoooo - poručila joj je iznenađena Marijana Batinić i poslala nekoliko srčeka. - Jednostavno si posebna. Ova objava mi je baš trebala. Predivna...uživanje je slušat tvoje pjesme - komentirali su fanovi.

Comments


bottom of page