top of page

FRANKA BATELIĆ: SAMOHRANA SAM MAJKA

Iskreno o svojim privatnim trenucima

U TV showu Dalibor Petko show na CMC televiziji, mlada majka i pjevačica Franka Batelić prisjetila se sjećanja iz bolnice, kada je prvi puta primila u ruke svog dječaka Viktora. Uz nju je bio suprug Vedran Ćorluka, koji trenutno igra nogomet u Moskvi, zbog čega se rijeđe uspiju vidjeti. Tu je situaciju Franka ovako iskreno prokomentirala - Dok smo imali samo psa, zezala sam se da sam samohrana majka jednog psa, a sada se zezam da sam samohrana majka jednog djeteta i psa. Tako da Vedrane, požuri doma.

Vesela Franka otkrila je i koja je objava naljutila njezinog Vedrana - Bila je to posveta njegovom oproštaju od reprezentacije. Vedran se jako ljutio na tu objavu. Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno, kad on nije ništa objavio. Ali to je bilo toliko godina odricanja i jednog ludog života. Ljudi ne mogu ni zamisliti načina na koji oni žive - priznala je.

Franka se uz Petka prisjetila i svog nastupa na Eurosongu - To iskustvo me je u potpunosti promijenilo. Taj put nisam mogla prestati plakati i mislim da dugo neću doživjeti ništa slično. Promijenilo je način na koji gledam svoju karijeru.


Inače, Franka i Vedran upoznali su se na Zrću u ljeto 2012. godine, kada su 'kliknuli' na prvu. Oženili su se 6 godina kasnije, u srpnju 2018. i ove godine proslavit će sretnu 3.godišnjicu braka. Nakon poroda Franka je vitku liniju vratila u ekspresnom roku, zbog čega danas izgleda bolje no ikada. Što je još izjavila u Petko showu pogledajte na >>> YouTube Petko, a fotogaleriju sa druženja punog smijeha pogledajte niže

franka i vedran vjencanje, franka batelić i vedran ćorluka

bottom of page