top of page

FRANKA BATELIĆ: TREBALO MI JE SAMO GODINU DANA

Moramo nastaviti dalje

Vrlo aktivna pjevačica Franka Batelić (28) ponovno snima novu pjesmu, a njeni fanovi jedva čekaju čuti što je ovoga puta pripremila. Hit za hitom, zaredali su se Franki posljednje dvije godine, a da joj je trebalo čak godinu dana da preuzme jednu od nagrada, potvrdila je nekidan

- Čestitam Massimu na zasluženoj nagradi za pjesmu godine. “Mali krug Velikih ljudi” nas je sve osvojila. A ja sam napokon pokupila nagradu koju je “Sve dok sanjaš” osvojila za pjesmu prošle 2019. Trebalo mi je samo... godinu dana... Hvala svim slušateljima na svakom glasu. Znate koliko mi pjesma “Nedodirljivi” znači - izjavila je Franka pred nastup na koncertu Narodnog radija.

- Možda smo trebali ponovit prošlogodišnju taktiku, u svakom slučaju, čestitke na top10. Obožavam tvoje outfite! Znači od odjeće, predobrog nakita, lude šminke! Ti si najbolje i najljepše od svega što znam, velike čestitke na svemu što si dosad postigla - poručuju joj fanovi, a Franka im zauzvrat često sharea mudre citate - Jer grad čine ljudi. Zato nabacimo najveći osmijeh, ogrnimo se pozitivom, okružimo inspirativnim ljudima, knjigama i filmovima i melankolija nam ne može ništa. Što je napravljeno, napravljeno je. Ono što je otišlo je nestalo. Sve što moraš je nastaviti dalje - podijelila je pjevačica.

Ove godine, Franka i suprug Vedran Ćorluka proslavili su i veliki prvi rođendan svog sina jedinca Viktora - Mutna fotka za najluđu i najljubavniju godinu života. Kakva god da je 2020. bila, meni si došao TI. Sretan ti Prvi, ljubavi moja - istaknula je ponosno.

bottom of page