top of page

ONA SE DOISTA MOŽE POHVALITI BIKINI TIJELOM

Ana Gruica oduševljava izgledom

Splitska glumica Ana Gruica doista se može pohvaliti izgledom u bikiniju, jer prema brojnim komentarima, nikada nije izgledala bolje. Ana voli vježbati i zdravo se hraniti, a jedna od tajnih njenog dobrog izgleda je i u osobnoj sreći. Prilikom nedavnog putovanja na Maldive, otkrila je što je dodatno radila, kako bi 'napunila baterije' i dodatno preporodila tijelo

- Da ne bude da samo uživamo na ovim Maldivima onako kako se uživa na Maldivima, mi uživamo višestruko. Naime, u sklopu retreat programa svaki dan osim jako puno smijeha, zabave, druženja i kupanja (top ekipa se poklopila), jako puno vremena smo posvetili psiho - fizičkoj formi. Pilates vježbe i meditaciju pod budnim okom Katarine Bakić prakticiramo više puta dnevno po unaprijed dogovorenim terminima kao i "talaso" terapiju - izjavila je sa egzotičnog otočja.


- Koje fotkeee. Nenormalna vatra. Strava. Wow. Ane ovo je za vogue - poručile su glumici brojne kolegice i prijateljice Matija Vuica, Nataša Janjić, Bojana Gregorić i Marijana Batinić, dok je suprug Boran Uglešić kratko dodao da je - Ponosan.


bottom of page