top of page

ANA GRUICA RASTEZLJIVA KAO ŠPAGA

Ana Gruica oduševila pjesmom, plesom i glumom u cabaretu 'Splićanke'

Cabaret ‘Splićanke’ je splet pet priča, koje u zajedničkom nastupu priča 5 glumica a među kojima je i Ana Gruica. Cabaret je mix stand up komedije, pjevanja i zabavnih plesnih točaka. Ono po čemu je predstava zanimljiva brojnim posjetiteljima, je satirični prikaz mana Splita i Dalmacije, u kojima se mnogi prepoznaju.


- Genijalna si! Senzualno. Preextra! - komentiraju Anini obožavatelji njenu glumu, dok drugi hvale cijelu predstavu - Pogledala sam predstavu dva puta, a i treći bih da imam priliku. Cure, odlične ste! Bravo cure, super ste...idemo do 20.000 posjetitelja.

Uspjeh predstave Ana je podijelila sa svima koji je prate - Ludilo se nastavlja!!! S obzirom da je predstava za 20.10. u GKM Split rasporodana 6 dana ranije...mogu napisati bez imalo okolišanja. Od 2005. (od kad pratim našu scenu), za NIJEDNU predstavu u Splitu (pa i gostujuće) publika nije pokazala ovakav interes. Splićanke je pogledalo cca 12 000 ljudi.


Na pitanje kada predstava dolazi u Zagreb, Ana je obavijestila - Kako stvari stoje u svibnju. Šlag dolazi na kraju!

U privatnom životu, Ana je vrlo zadovoljna. Bavi se jogom i fitnesom, a uz nedavno objavljenju fotografiju sa suprugom, splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, napisala je - Stvarno volim provoditi vrijeme s tobom, makar samo idemo negdje sjediti i razgovarati. Iz prijašnje veze sa piscem Hrvojem Šalkovićem, Ana ima 4-godišnjeg sina Marata Ivana.


Comentários


bottom of page