top of page

ANA GRUICA IMA PREZGODNU SESTRU

Tek joj je 24 godine

Splitska glumica Ana Gruica (38) često dijeli trenutke svog privatnog života, što uvijek razveseli njene pratitelje. - Kad ne mogu ja k Parizu, može on meni jel da?! Za sada samo uspomene.... - izjavila je nedavno, prisjećajući se zanimljivog putovanja.


A koliko uživa u svome poslu, ističe svako malo, kada nas poput noge visoko u zraku, razveseli svojim veseljem...

- Kakve veze ima Victorica Beckham i Čehov?! Nikakve. I svakakve. Netko me davno pitao za Victoria Beckham pozu, pa mi je palo na pamet napravit je dok čitam Čehovljevog Medved/Prosidba kojeg SUTRAAA krećemo raditi u Gradskom kazalištu mladih u Splitu pod palicom Ivana Plazibata! Dakle, u ekstazi sam. 1. Izaći ću iz kuće, 2. Radim s Plazibatom, 3. GKM radi i imam svoje radno mjesto, 4. Iskačem iz kože od veselja zbog nove uloge, 5. Veselim se kolegama i svemuuu se veselim!!! A usput eto i poze u ovim senzacionalnim čizmama iz kojih ne izlaaazim...Volim svoj posao - napisala je oduševljeno.


- O da, dobra noga u dobroj obuci, a i gipka si, mora se priznati - poručila joj je modna dizajnerica Matija Vuica. Lijepa Dalmatinka doista ima dobru razgibljivost ali i liniju, zbog čega je njezin suprug, psihijatar Boran Uglešić ne prestaje zaljubljeno gledati. Zajedno uživaju u brojnim aktivnostima, kao i druženju sa Aninim sinom Maratom, kojeg je dobila u vezi sa piscem Hrvojem Šalkovićem

Maleni Marat nedavno je prvi put letio sam, na što je mama Ana bila iznimno ponosna - Sinoć prvi let "bez svih svojih roditelja". Od mame tati. Najuzbudljiviji dan za mamu od dana njegovog rođenja. Ajde možda i prvi dan vrtića ulazi u top tri. Putnik mamin hrabri. Marat Ivan Šalković.


- Joojjjj srce malo ....mislim da je mami trebalo više hrabrosti. Ćaćino dite. Izgleda ko svjetsko dite! Predivan je! Bravo za svih! Svjetski putnik od malih nogu. Bravo za mamu, tako djecu od malih nogu treba osamostaliti. Bravo za malog frajera. Svaka čast - komentirali su mnogi.


A da jabuka ne pada daleko od stabla i da je Anina mlađa sestra jednako zgodna kao i glumica, imali smo prilike vidjeti tijekom proslave rođendana


- Sretan 24. rođendan moja prelijepa seko Petra. Pametna, brza, okretna, naša a opet svoja. Svijet je tvoj, sestrinska snaga, sestrinska ljubav - poručila joj je Ana, koja ima još jednu sestru, nešto stariju Josipu.

bottom of page