top of page

OBOŽAVATELJI JEDVA ČEKAJU CELINE DION U ZAGREBU

Tisuće fanova jedva čeka vidjeti i čuti Celine Dion iduće godine u zagrebačkoj Areni

Sada već dobro znamo da će pjevačka pop ikona Celine Dion nastupiti 5. lipnja 2020. zagrebačkoj Areni u sklopu velike svjetske turneje “Courage”. Već prvog dana redovne prodaje krenula je pomama za ulaznicama, pa je tako u prvom satu prodano više od 5000 ulaznica. Njen prvi nastup u zagrebačkoj Areni organizira Star produkcija, koja će prva uspjeti dovesti slavnu pjevačicu u Hrvatsku.


- 20 godina čekam da je vidim i slušam uživo, još ne vjerujem da će mi se san ostvariti. Ja i mama jako volimo Celine. Slušamo ju kada smo zajedno i zato bih jako voljela odvesti mamu na koncert da se zabavimo skupa. Najbolja pjesma nam je I'm alive. Jednostavno ju obožavamo! Za Celine Dion čula sam sa svojih 5 godina. Čekam ovaj trenutak već 17 godina. Celine je The voice zvijezda! Jednostavno najbolja! Nadam se nezaboravnom koncertu. Sada i Bog zna kada opet. Celine obožavatelj sam više od 20 godina, jer ova žena zna što je prava glazba i zna što radi, to je moj najveći muzički uzor. Što reći o ovoj divi sve najbolje. Svjetski glas ima i borac je - javljaju svoje oduševljenje brojni fanovi.

- Nestrpljenje raste, a interes publike prelazi sva naša očekivanja. Raduje nas ovako dobar odaziv publike, jer je to znak da je publika zaista dugo čekala nastup ove velike glazbene dive. Smatram da ljudi uistinu traže i prepoznaju kvalitetan i izniman glazbeni događaj - poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe kao organizator zagrebačkog nastupa.


Celine Dion jedna je od najpriznatijih, najcjenjenijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top ljestvicama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammya, dvije nagrade Akademije te sedam Američkih glazbenih nagrada.


Njen album “Courage” bit će dostupan diljem svijeta od 15. studenog 2019., a ulaznice za koncertni glazbeni spektakl u Zagrebu mogu se kupiti na Eventimu.

celine dion arena zagreb, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija

bottom of page