top of page

NINA BADRIĆ U VELIKIM PRIPREMAMA

Nina Badrić intenzivno se priprema za veliki koncert u Areni

nina badric arena
foto PR

Uoči velikog koncerta 7. ožujka u zagrebačkoj Areni, Nina Badrić objavila je video spot za pjesmu Ratujem s tugom


Redatelj Darko Drinovac osmislio je spot koji se bazira isključivo na Nininoj emociji - Nina Badrić licem priča svoju priču i vodi gledatelje kroz temu pjesme. Nina je izuzetno karizmatična i talentirana za glumu tako da je snimanje bilo lako i lijepo. Nadam se da će se ljudima svidjeti naš jednostavan i nepretenciozan, a opet izuzetno emotivan video spot - rekao je Drinovac.


Nina je već na početku godine imala razloga za slavlje, pjesma Ratujem s tugom našla se odmah pri vrhu svih top ljestvica, dobitnica je regionalne nagrade Music Awords Ceremony za najboljeg ženskog izvođača. Osim nove pjesme, Arenu će ispuniti Ninini hitovi uz koje su odrastale generacije, počevši od „Ja za ljubav neću moliti“, „Trebam te“ „Ja sam vlak“ preko „“Čarobno jutro“ „Takvi kao ti“, „Nek ti bude kao meni“, do „Dat će nam bog“, „Dani i godine“ i Rekao si“.

Nabrojani niz samo je mali dio onog što se sprema u Areni, no već sami nazivi pjesama evociraju sve one trenutke i godine koje su Ninine pjesme obojale, važnim momentima dale svoj pečat. Svi skupljeni i proživljeni osjećaji te sjećanja kuliminirat će 7. ožujka 2020. u Areni Zagreb uz Ninu, a doznajemo kako će gošća koncerta biti i Jelena Rozga. Nabavite svoje ulaznice što prije >>> ticketshop.hr/nina-badric-arena


Make up: Saša Joković / Hair: Mile Santina nina badric arena, nina badric rekao si, vijesti o poznatima

Comments


bottom of page