top of page

NINA BADRIĆ POKAZALA ŠTO JE SKUHALA

Sad se već lagano sprema za MasterChef

- Putujem i ne mislim… - poručila je pjevačica Nina Badrić iz Makedonije, gdje trenutno pjeva i uživa. Nina je najavila i novi singl pod nazivom Pamtim, koji njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju - Uffff tko će dočekati više. Jedva čekamo - poručili su mnogi.

Pjevačica je tijekom snimanja obukla kratku ružičastu haljinicu, te se našalila na račun odjeće - Na zahtjev publike (svih vas) koji ste mi danas poslali poruke od kuda je haljina i koliko košta. Haljina je kupljena u Zari kosta 200 kuna a čarape su čitavih 50 kuna!


- Čarape, čarape to te ja pitam, dosta mi je upala mjehura… pitala bih sve ove naše drage stiliste koji su veliki protivnici hulahopkica da prošeću jedno pola sata po gradu bosonogi - dodala je TV voditeljica Marijana Batinić. - Sad kad ti krenu ovi feet fetishisti. Znam ja kako je - našalio se spisatelj i maneken Dean Pelić, a Nina mu je poručila - Moja stopala su obozavana vec godinama sorry.

- Može haljina koštati 200 kuna, al zato tvoj glas košta = NEPROCJENJIVO... Milion dollar baby. Svaka čast na prizemnosti!! Tako velika pjevačica i zvijezda!! Dajete za primer ostalim kolegama, da nije sve u "gađanju ciframa" za garderobu, već da i jeftinija stvar može da izgleda savršeno, al zavisi ko je i kako nosi!! Bravoo. Tebi sve stoji bilo od 1 $ ili 1 000 000$, kad imas dušu i zračiš nekom neopisivom energijom. Ne može to svako iznijeti, zato i jesi posebna. Godinama moja omiljena. Koja kraljica, volim tvoj humor i radujem se novoj pjesmi - poručili su Nini brojni fanovi


A ona je pokazala i što je nedavno kuhala, uz poruku - Jednom davno vikendi su bili rezervirani za koncerte a sad se već lagano spremam za MasterChef.

bottom of page