top of page

PORUČILI NINI DA JOJ DIVNO STOJI DIJETE

Još uvijek ima istu želju

Pjevačica Nina Badrić (48) trenutno uživa u Dubrovniku, gdje se fotografirala uz bijeli oldtimer - Koliko samo predivnih privatnih uspomena događaja koncerata snimanja susreta nosim iz ovoga grada....I koliko će ih još biti. Svaki put kada dođem ovdje sjetim se dana dok je “Bog hodao po zemlji”. I svako malo i iznova se vraćam tu kada želim dušu nahraniti ljepotom - poručila je s juga.

Dok čeka ponovno 'otvaranje' sezone festivala i koncerata, Nina uživa u snimanju reklamnih kampanja, a uz nedavno koju je snimala za brand nakita, znakovito je poručila - Ja još uvijek imam istu želju.


Mnogi su primijetili da izgleda besprijekorno, a najviše komplimenata dobila je kada je u naručje primila malenog dječaka - Leon - dodala je kratko, uz znak srca.

- Prepre sladak. Ponos! Koliko ljepote i čistoće na jednoj fotografiji. Da je bilo više, ne bi imalo gde da stane. Baš je sladak. Predivna beba. Divno ti stoji. Nina divno ti stoji ta bebica. U sigurnom naručju ... divni oboje. Jooj kakav muškarac, za poželjeti. Preslatki ste vas dvoje - komentirali su mnogi.

bottom of page