top of page

PETREKOVIĆ PORUČIO NINI: POBIJEDILA SI

Digni glavu visoko

- U mome srcu u mojoj glavi u mojoj duši sve dobro je - izjavila je nedavno Nina Badrić (48) smiješeći se od uha do uha. U posljednje vrijeme pjevačica često objavljuje fotografije na kojima je sretna i u društvu prijatelja, a uz njih obavezno doda pokoju emotivnu poruku


Nakon ručka sa glumcem Enisom Bešlagićem, Nina je pokazala što su finoga jeli i kako im je bilo ugodno - Dnevna doza pozitive i ljubavi - dodala je znakovito.


Ubrzo nakon toga, uživala je u rođendanskoj proslavi prijateljice Andreje Čermak. Pridružila im se i Izabel Kovačić, dok se Vanja Modrić javila video pozivom.


- Godine su samo broj - poručila je Nina uz tortu na kojoj su bile postavljene svijećice za 45.rođendan, a s njome su se složili brojni fanovi - Ma saaaamo broj! A uz sve to ne pijem, ne pušim, ne psujem...kao sto se vidi iz prilozenog godine su doista samo broj.


Skroz opuštena i u trenirci, Nina se javila sa mora, odakle je otkrila kako se osjeća posljednjih dana - Lijepa si, Vrijedna si, Jedinstvena si, Dragocijena si, Prekrasna si, Dobra si....Odbaci sve što te drži za ovaj raspadljiv Svijet digni glavu visoko i kleči jedino pred Bogom.


- Pobijedila si - dodao je Mario Petreković, a Nina je na njegov komentar nabacila srca i znak snage.

bottom of page