top of page

NIKOLINA PIŠEK: ZNAM DA BI OVO MOJ SUPRUG BLAGOSLOVIO

Poručila da je istina prava vrijednost

Nakon što je doživjela jedan od najtužnijih trenutaka u svom životu, gubitak supruga Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek poručila je da on ne bi želio da se zatoči u tuzi... - Ovako sam se od sada odlučila osjećati!

Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja…Život teče. Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam tko ne bi želio da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio…I tu sam, oslonac i stijena kada god zatreba, o koju ce se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrijednost.

Nikolina je posjetila prijateljicu u jednoj ordinaciji dentalne i estetske medicine te još poručila javnosti - Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži vjerojatnosti; istina nije.

Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja...tretman umjesto fotoshopa. Nakon dosta vremena osjetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet!

Iako ima i hejterskih komentara poput - Užas, shvatam da život ide dalje, al dobro ti pada na pamet da ideš po salonima na tretmane, Bože dragi, najviše je onih koji je podupiru i hrabre da nastavi dalje - Bravooo tako i treba, život ide dalje, kad ti se plače, isplači se, ako ti se smije, smij se, sama ćeš sebi najbolje pomoći. Nedaj se,tako i treba život ide dalje. Želim ti dobro zdravlje i lijepih trenutaka sa svojom djecom. Bravo predivan opis. Moras ići dalje, imaš dvije lijepe kćerke ,radi kojih živiš i boriš se. A tvoja bol je samo tvoja bol i samo ti znaš kako je. Samosvjesna, hrabra, sposobna sa dvije divne kćerke ići dalje sitnim a sigurnim koracima.


bottom of page