top of page

NIKOLINA PIŠEK KOMENTIRALA IZGLED IVE RADIĆ

Komentar dale i Severina i Iva Todorić

- Toliko sam ponosna da ovakva gospoda, umjetnici, velika svjetska imena, a opet toliko jednostavni i pristupačni ljudi posjećuju našu zemlju - izjavila je nedavno poduzetnica i bivši model Iva Radić, dok je pozirala u društvu proslavljenog glumca Harrisona Forda

- Ne mogu si pomoci! Preeeljubomoran sam - poručio je Ivi njen prijatelj, PR-ovac Davor Grgin, dok se jedna pratiteljica našalila - Ne možeš u miru ni selfie snimiti, a da ti neki striček ne uleti u kadar.


- Pa normalno da bi se svako usliko sa takvom ljepoticom. Ja mislila tvoj tata...ajmee super kako si ga samo uhvatila. Harison Ford sa Ivom Radić, bravo za njega ljepoto. Epic fotka obožavam ga! imamo rođendan na isti dan. Baš divno. Predobro jedan od najboljih ikada - komentirali su mnogi drugi.

Iva je ovoga ljeta uživala diljem cijeloga Jadrana, a kupanje na opatijskoj rivijeri bilo joj je jedno od najdražih - I tu sam kući… - komentirala je kratko.


No, kada su njene brojne prijateljice i kolegice ugledale fotografiju u crvenom bikiniju i savršeno vitki struk, morale su dodati - Ali prezgodnaaaa - poručila joj je Nikolina Pišek, dok joj je Severina poslala veliko srce. - MA DAAAAJ! - oduševljeno je komentirala Franka Batelić, dok je plesačica Gabriela Pilić dodala - Wooow. Ivin izgled s plaže nije ostavio ravnodušnom ni njenu drugu dobru prijateljicu, Ivu Todorić, a većina pratiteljica komentirala je kako Iva jednostavno izgleda predobro i ostavlja bez teksta.


Opmerkingen


bottom of page