top of page

NEVENA RENDELI: ŽELIM LI JOŠ UVIJEK OSTARJETI UZ SVOG PARTNERA?

Prošla je godina voditeljici bila teška i naporna

- Prošla je godina bila teška i naporna u svim pogledima. S druge strane meni je bila takva učiteljica da ću je zauvijek pamtiti. Vrijeme sam provodila više u prirodi, posvećena sebi i obitelji, pokrenula sam projekte i ostvarila neke osobne uspjehe u nemogućim uvjetima. Jedan od projekata na koji sam najponosnija je Festival zdravlja koji će se nakon prvog uspješnog izdanja prošle godine dogoditi još jednom uskoro... Upravo tamo krećemo sa svim važnim pitanjima i odgovorima na temu zdravlja, izazovima i nagradnim natječajima! - poručila je voditeljica Nevena Rendeli, koja je nakon vrlo uspješne karijere na HRT-u zakoračila u poduzetničke vode.

Iskrena u svemu što radi i po mnogima, vrlo autentična i svoja, Nevena je nedavno progovorila i o sebi, svojoj obitelji i tri djevojčice koje su joj promijenile čitav život - I moj instagram često izgleda kao da sam i sama pripadnica uberžena - uvijek sređena, sretna i nasmijana s prekrasnom djecom koja trčkaraju oko mene ili negdje u prirodi ispod sunca dok ja udišem svježi zrak i uživam u šumi. A istina je često zapravo ovakva: dok ujutro obrnem cijeli ormar ne bih li mi se svidjela neka kombinacija, djeca su se već peti put poubijala oko nove figurice Frozena, suprug se zatvorio u WC ne bi li barem ujutro imao pet minuta mira za tekuće probleme s hemoroidima, moja mama već je peti put ušla u stan s pitanjem „još niste spremni?“, a na mobitelu imam pedeset neodgovorenih mailova i tri propuštena poziva. Kasnije u danu stišćem ramena ne bih li nekako zatomila miris preznojene sintetičke košuljice koju sam odabrala, očito krivo to jutro, a popodne nakon ludog dana u kojemu nisam obavila ni pola onoga zapisanog u planeru, pustim djeci crtić na repeat, iako sam uvijek tvrdila da će mojoj djeci vrijeme pred televizorom biti strogo ograničeno. Često me mame na Instagramu pitaju kako sve to stignem i često ja nekako s visine odgovaram, sve je u dobro organiziranom vremenu i svaki put pomislim OK, Nevena, toliko si sad lagala da će ti nos narasti veći nego političarima. A zapravo je odgovor vrlo jednostavan - ne stignem. Trudim se, kasnim, ne uspijevam, ponekad završim sve na vrijeme, najčešće ne. Kako da vam kažem, jedno je čitati o životu, a drugo ga je živjeti. Sve ostalo je laž. Ili samo Instagram - ispričala je iskreno.


No, koliko god joj u trenucima bude naporno, uvijek okrene na pozitivu - Jesmo li prečesto umorni za naš odnos, nakon što ishendlamo djecu i njihove obaveze? Jesmo. Jesmo li često pogubljeni u moru svakodnevnih obiteljskih i financijskih očekivanja koja se prožimaju na svim razinama našega braka? Jesmo. Želim li još uvijek ostarjeti uz svog partnera? O, da - izjavila je za svoj brak sa fotografom Makom Vejzovićem, u kojeg je zaljubljena kao i prvog dana.


- Nema šanse biti sređena smirena i nasmijana u istom momentu s troje djece... Jedno po jedno dolazi u naletu to da... Al sve to skupa odjednom foget it, to postoji samo na našim instagram objavama. To zna svaka mama koja ima troje. Ma bravo Nevena. Odavno nešto iskrenije nisam pročitala...Bravo, bit će lakše kad curke još malo narastu. Upravo tako... Jedno je čitati o životu (ili promatrati nečiji), a drugo ga je živjeti. Ali samo hrabro naprijed. Mislim da se svi odnosno velik broj nas može pronaći u ovom opisu. Super. Svaka čast na iskrenosti! Pohvalno! Sretno i nikad ne zaboravi uživati u životu! - poručili su joj brojni fanovi.

bottom of page