1/1

U DOMU NEVENE RENDELI: KAD DJECA 'PODIVLJAJU'

Poznata TV voditeljica prekrila oči

Kako je živjeti u obitelji sa troje djece, zna i ponosna mama Nevena Rendeli (38) koja je nakon rođenja blizanki Lee i Mare, dobila djevojčicu Vitu. Nakon dugogodišnje karijere na HRT-u, voditeljica je krenula u samostalne PR vode i sada većinom radi od kuće, a malene idu u vrtić. No, kada se vrate iz čuvanja, Nevenu dočeka kaos i to obično pred spavanje

- Ovo je poznato svim mamama. Ono kad je vrijeme za spavanje a djeca pod zadnjim naletom energije potpuno podivljaju. Umjesto egzorcizma odlučila sam im pročistiti zrak s Air Purifierom jer u 6 minuta čisti prostor, rješava alergije, pelude i viruse a i djeca bolje pored njega spavaju. Do jutra sam mirna - poručila je Nevena i pokazala kako izgleda dječje 'ludilo'.


A kako izgleda Apokalipsa odnosno 'smak svijeta' u Neveninom svijetu, pokazala je na fotografiji gore - A Vita stisce gumb za lansiranje. Rabac! Ovo zovemo “Gospa od Valamara”. S donje strane sa šetnice izgleda baš impozantno! Meni je ova slika: Zaustavite zemlju silazim i vodim djecu sa sobom. Super ste!

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1