top of page

MUŽ NEVENE RENDELI PAO NA SNIJEGU

Poskliznuo se na stazi

- Znate ono kad u subotu odlučite da ćete nedjelju provesti na planini a kad se ujutro probudite i vidite da je vani snježni Mordor samo snoozate alarm i nastavite spavati? E, pa tako bih i ja danas da me prijateljice nisu izvukle iz kreveta i odvukle u mećavu. Sad mi je drago, propustila bih ovu ljepotu na Samoborskom gorju i ne bih odradila trening - poručila je bivša TV voditeljica Nevena Rendeli, koja svaki slobodni trenutak voli provesti u prirodi. Ono što je još podijelila s javnosti je pad njenog supruga Maka Vejzovića, koji se 'raspao' kao kruška po snježnoj stazi...

- Ovaj video je posvećen svim Instagram muževima. Mak, oprosti ali ovo je hit - dodala je Nevena ispod videa i tako nasmijala stotine svojih fanova. - Al ovaj uzdah kad padne je sveeeee. Ne mogu prestati gledati i umirem od smijeha. Nadam se da nema ozljeda!? Tako sam ja identično...snimala dijete i pala. Samo sam ja slomila nogu na pol puta sa Sljemena. Opreza nikad dosta! Joooooj. Joj ovo me bas nasmijalo. Haha, šteta što ja svog nisam uspjela danas snimiti isto kad je ljosnuo, nasmijali smo se svi do suza - kolači su ostali u posudici - a tog trena to je bilo najvažnije. Pa nije ni fair play. Gospodin se sigurno spušta bez štapova i još snima - dodali su mnogi, a Nevena je poručila da muži nije ništa te da je sve ok.

Mak je inače profesionalni snimatelj, a u braku sa Nevenom je od 2016.godine. Zajedno imaju 3 djevojčice - četverogodišnje blizanke Leu i Mare, te dvogodišnju Vitu, dok Mak iz prijašnjeg braka ima još dvoje djece.


bottom of page