top of page

NEVENA RENDELI: IMA LI SMISLA UTRKA ZA POSLOM I NOVCEM

Nakon cjelodnevnih sastanaka, snimanja i montaža

Domaća voditeljica Nevena Rendeli nedavno je objavila kako je organizirala i završila još jedan Festival zdravlja u Maksimiru, a na koji su stigli i brojni poznati

Podršku Festivalu tako su dali Antonija Blaće, Tarik i Lejla Filipović, Bojana Gregorić i Enes Vejzović, Jelena Veljača, Iva Radić, Ana Begić, Vanda Winter, Nataša Janjić i brojni drugi. - Nevenaaa, ubilaaaa si. Super je bilo... Veselim se novim projektima - poručila je TV voditeljica Ana Miščević, a drugi posjetitelji su dodali - Hvala na pozivu, super eventu i što si nas napokon izvadila iz kuće! Bilo je super.


Nakon dobro odrađenog posla, Nevena je uspjela malo odahnuti, a i progovoriti i o čarima poduzetništva i majčinstva - Prelistavaš mobitel i već satima zaljubljeno gledaš fotografije svoje dječice koju ne možeš u tom trenutku zagrliti. Onda počinju i rasprave, pa možda ih nismo trebali tako dugo ostavljati, možda bismo trebali po njih, možda bolje da su s nama na plus 39 na užarenom asfaltu. Nakon cjelodnevnih sastanaka, snimanja i montaža toliko umorni da nemamo snage ni za džin-tonik, glavom nam se mota samo jedno pitanje: „Ima li smisla sva ta utrka za poslom i novcem ako djeca nisu s tobom i ako propuštaš njihovo djetinjstvo pa makar i na deset dana?”. I to je taj roditeljski apsurd na koji smo očito osuđeni, nikad do kraja zadovoljni životnim putem koji smo odabrali, nikad dovoljno odmorni, nikad u potpunosti sretni, uvijek s trunkom grižnje savjesti koja nas podsjeća da je roditeljstvo vječna briga te jesmo li dovoljno dobri i jesu li nam djeca sretna - izjavila je iskreno.

Kako god bilo, posao je tu da se napravi a Nevena ga odrađuje tip top, a sa svoje tri djevojčice vidjet će se začas i ponovno uživati u čarima ljeta i morskog kupanja.

bottom of page