1/1

NATAŠA JANJIĆ ŽIVI SVOJU BAJKU

Podijelila najintimnija razmišljanja

Domaća glumica Nataša Janjić (39) ne pamti kada je bila sretnija, o čemu je iskreno progovorila - Sinu mom. Da u životu uvijek znaš razlikovati dobro od lošeg, pametno od glupog, ono što ti koristi za rast od onog što ne i da s time postupaš mudro...Da zauvijek s ushitom prepoznaješ ljepotu tamo gdje je uzimamo zdravo za gotovo i da mi ostaneš ovako nasmijan, sretan i zdrav. Da me imaš dokle god ti služim. Ljubavi mamina, moje si sunčano nebo od prvoga dana, sretan ti drugi! Tvojim rođenjem, rodila sam se i ja...

- Posljednjih godina nekako me napustilo veselje oko mojih rođendana i da nema čestitara koji me na njih podsjete i ugriju atmosferu, mogla bih ih prespavati. Ovoga puta, ne pamtim kad sam bila sretnija! Mojoj bebi su dvije godinice, torta je bila na bagere i miješalice i nestala je u tren. Proslavili smo skromno unutar zadanih mjera vremena u kojima se nalazimo, ali smo zato slavili nekoliko dana! Puno smo pjevali i plesali, puno se ljubili! I da citiram ovog Velikog pjesnika koji nas je napustio ovih dana i umalo ukrao slavlje: “Sretni veruju u bajke. Još sretniji učestvuju u njima…” - dodala je ponosno.

Čestitke su odmah dodale brojne kolegice - Bojana Gregorić, Ecija Ojdanić, Ana Gruica, Ana Maras Harmander, Ana Begić i dobra prijateljica Marijana Batinić - Sretan rođendan prvorođenom! I tako i bi, Nato Mudra! Predivna slika, sretan rođendan našem malom dječaku. Divni dječače, sretna mama, sve vam najljepše žele Harmanderi. Sretan rođendan i sve najbolje Toni. Divna majčice Nato, neka bude bas tako kako si napisala. Sretan rođendan malom dječaku.

U braku s