top of page

KĆI NATAŠE JANJIĆ VEĆ IMA NEŠTO ŠTO PUNO DJECE NE DOBIJE MJESECIMA

Glumica objavila nove fotografije

Kćerkica Nataše Janjić (38), malena Kaja, ispunila je glumici i njenom suprugu dr.Nenadu Medančiću sve snove o ljubavi i obitelji, a vrijeme nakon poroda Nataša najradije provodi upravo uz nju

Malena će u rujnu napuniti dva mjeseca, a već ima ono što puno djece nema u njenim mjesecima - puno kosice. Ponosna mama neprestano ističe koliko je sretna - Zagrljaj je najljepši dar. Imati negdje otići zove se dom. Imati nekoga za voljeti zove se familija. A imati oboje je blagoslov, izjavila je nedavno.

Brojni pratitelji daju joj komplimente, ali i savjete - Profinjena žena lijepi suprug...djeca...prava obitelj...nek je blagoslovljeno. Super i sretno. A kad krene ono, daj me pusti, ne žuri doma i sl. Daj onima koje voliš krila da lete, korijenje da se mogu vratiti i razlog da ostanu.


Maleni Toni, koji će u veljači 2021. navršiti 2 godine, sada može biti ponosan jer ima seku. - Tko kaže da nema noćne zabave? Mi smo noćas cijeeeeeelu noć partijali! Bez distance. I budili brata, jer zabava je uvijek bolja kad nas je više na okupu! - opisala je Nataša koliko im je zabavno.

nataša janjić muž, nataša janjić rodila, nataša janjić djeca, gossip vijesti

bottom of page