top of page

NATAŠA JANJIĆ RAZDRAGALA PRESLATKOM FOTOGRAFIJOM KĆERKICE

Za obiteljski album

Glumica Nataša Janjić uživa u svakom trenutku majčinstva, a posebice se veseli vikendima, kada je cijela njena mala obitelj na okupu. Nedavno je sa suprugom Nenadom malene Tonija i Kaju odvela prvi puta na sanjkanje i napravila preslatke fotografije koje je podijelila sa javnosti

- Nedjelje su za obiteljske albume - poručila je ponosna mama i razdragala brojne kolegice i fanove - A bome ova je za album - komentirala je Ana Gruica. - Ma predivne ste...Divne ste - napisale su Marija Husar Rimac, koja je upravo u visokom stupnju trudnoće i Lejla Filipović.


- Ako ne razviješ ovu, nista nisi napravila! Obje divne... obje iste prekrasne oči...Ove male okuce koje vire, iste su kao mamine! Ova je za okvir. Mamine okice. Lutkica! Šta ima lipše od toga na svitu. Bravo Nataša, prekrasni ste! Lijepe mamine okice. Prava mamina kći! Predivna slike predivni ljudeki za zidnu sliku u boravku - komentirali su mnogi.

A kako se osjeća kada je u pitanju njen brak i ljubav, Nataša je progovorila ovako - U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje. Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Ostalo ćemo lako...Sretna nam dvogodisnjica braka, mužu i ljubavi!

bottom of page