1/1

NATAŠA JANJIĆ I ŽIVOT MAME: DA SE BRINEM ILI NE?

Pomogle joj Ana Gruica i Antonija Blaće


- Ja i svijet oko mene kad padnu društvene mreže - poručila je jučer, nakon pada Facebooka i Instagrama, glumica Nataša Janjić Medančić. Mnogi su se složili s njome, kako se ovako da uživati i kako uopće nije loše odmoriti od shareanja fotografija.


Nataša je uživala na selu, daleko od gradske vreve, i opuštala se uz supruga Nenada, sina Tonija i kćerkicu Kaju na balama sijena, okružena drvećem i zelenilom.

- Otkrili smo ovo čarobno mjesto samo pola sata od Zagreba s nestvarnim krajolikom, zabavnim sadržajima za djecu i malenim zoo vrtom i sve to na ovaj predivan listopadski dan. Btw. Nismo prisluškivali, ali rekla bih da mi je sin romantičan na tatu - komentirala je sinovo druženje sa starijom djevojčicom, usred Ekoparka Krašograd.


Kada je u pitanju njezin privatni život, Nataša rado podijeli trenute iz života svoje djece, pa je tako otkrila i kako se njezin sinčić Toni neda iz vrtića - Moj vrtićarac. Prvi tjedan prilagodbe i neće kući. Kaže molećivo: “Ostavi me, mama!” Da se brinem ili ne? Život mame, ovako se može.