top of page

NATAŠA JANJIĆ I ŽIVOT MAME: DA SE BRINEM ILI NE?

Pomogle joj Ana Gruica i Antonija Blaće


- Ja i svijet oko mene kad padnu društvene mreže - poručila je jučer, nakon pada Facebooka i Instagrama, glumica Nataša Janjić Medančić. Mnogi su se složili s njome, kako se ovako da uživati i kako uopće nije loše odmoriti od shareanja fotografija.


Nataša je uživala na selu, daleko od gradske vreve, i opuštala se uz supruga Nenada, sina Tonija i kćerkicu Kaju na balama sijena, okružena drvećem i zelenilom.

- Otkrili smo ovo čarobno mjesto samo pola sata od Zagreba s nestvarnim krajolikom, zabavnim sadržajima za djecu i malenim zoo vrtom i sve to na ovaj predivan listopadski dan. Btw. Nismo prisluškivali, ali rekla bih da mi je sin romantičan na tatu - komentirala je sinovo druženje sa starijom djevojčicom, usred Ekoparka Krašograd.


Kada je u pitanju njezin privatni život, Nataša rado podijeli trenute iz života svoje djece, pa je tako otkrila i kako se njezin sinčić Toni neda iz vrtića - Moj vrtićarac. Prvi tjedan prilagodbe i neće kući. Kaže molećivo: “Ostavi me, mama!” Da se brinem ili ne? Život mame, ovako se može.


- Ni moj nije htio doma. To od ovih "ne-majki" djeca žele ostati. Od pravih majki djeca žele samo biti s mamoooommmmm.... Šalim se, naravno. Nema mjesta brizi. Dobro pripremljeno i socijalizirano dijete. Jednostavno mu je lijepo - poručila joj je glumica Ana Gruica, koja također ima sina, dok je voditeljica Antonija Blaće duhovito dodala - Ostavi ga. Dođi preksutra po njega. - Budite sretni i uživajte što imate društveno dijete. Sve je to normalno...Sretno nam svima i super Nataša da je tako reagirao, neka nas svakakvih, ne bi valjalo da svi plaču ili ne plaču - poručile su joj druge mame.


A kada je u pitanju njezin posao i gluma, kojoj je dugo godina posvećena, Nataša je otkrila - Moj posao je stvaranje iluzije. Možemo imati razne probleme, možemo biti neispavani, možemo biti tužni, zabrinuti, ljuti, možemo imati najteži dan ili period u životu, vi to nećete znati.

bottom of page