top of page

NAJSKUPLJA VJENČANJA SLAVNIH SVIH VREMENA

Pet najskupljih vjenčanja slavnih osoba koja su svijet ostavila bez daha

vjenčanja slavnih

Vjenčanja slavnih česta su pojava u svijetu poznatih i extra bogatih. Ovi istaknuti parovi ostavili su mnoge ljude u strahopoštovanju prema luksuznim proslavama. Evo pobližeg pogleda na pet najskupljih vjenčanja slavnih osoba koja su svijet ostavila bez daha


5. George Clooney i Amal Alamuddin

2014. godine George Clooney i Amal Alamuddin razmijenili su zavjete na ceremoniji prepunoj zvijezda. Svadbena svečanost navodno je došla s velikom cijenom od 4.6 milijuna dolara. Od zapanjujuće lokacije do elegantnih detalja, njihova proslava odisala je raskoši i sofisticiranošću.


4. Beyoncé i Jay-Z

Moćni par Beyoncé i Jay-Z poznati su po svom ekstravagantnom ukusu i njihovo vjenčanje nije bilo iznimka. Izvješća sugeriraju da nisu štedjeli, a samo cvijeće za vjenčanje koštalo je vrtoglavih 8 milijuna dolara. Beyoncéin zaručnički prsten, procijenjen na 5 milijuna dolara, dodao je ukupnoj veličini njihove svadbe.

vjenčanja slavnih

3. Kim Kardashian i Kris Humphries

Vjenčanje Kim Kardashian s Kris Humphries 2011. godine stvorilo je priličnu raskoš. Raskošna afera navodno je koštala oko 10 milijuna dolara. Međutim, brak je bio kratkog vijeka, trajao je samo 72 dana prije nego što je Kim podnijela zahtjev za razvod.


2. Princ Harry i Meghan Markle

Kad je princ Harry 2018. vezao čvor s Meghan Markle, svijet je sa strahopoštovanjem gledao. Kraljevsko vjenčanje bilo je globalno očekivani događaj, a proslava je premašila 48 milijuna dolara. Zapanjujuća ceremonija i prijem pokazali su raskoš i tradiciju povezanu s kraljevskom obitelji.


1. Princ Charles i princeza Diana

Vjenčanje koje je na vrhu popisa najekstravagantnijih je vjenčanje princa Charlesa i princeze Diane 1981. godine. S vrtoglavom cijenom od oko 110 milijuna dolara u današnjoj valuti, ovo vjenčanje bilo je pravi bajkoviti spektakl. Unatoč božanstvenoj proslavi, brak para suočio se s brojnim izazovima i na kraju završio razvodom 1996. godine.

vjenčanja slavnih

bottom of page