top of page

ELEGANTNA TRAJBAR VJENČANJA ODUŠEVLJAVAJU SRETNE PAROVE

Posjetite konjički klub Trajbar u opuštenoj, zelenoj oazi u Zaprešiću

Trajbar vjenčanja
foto Trajbar

Konjički klub Trajbar u opuštenoj, zelenoj oazi kluba otkriva zašto vjenčanja u organizaciji Trajbar Team-a oduzimaju dah. Moćno zelenilo Konjičkog kuba najljepša je kulisa za dan iz snova jer stvara intiman prostor posvećen sretnom paru i njihovim najmilijima. Kad se tome pridodaju elegantne cvjetne dekoracije koje se sljubljuju s kreativnom prezentacijom domaće hrane i vrhunskih pića, stvaraju se novi trendovi, a čarolija svadbene svečanosti poprima jednu novu, posebnu dimenziju.

Trajbar vjenčanja

Ako imate viziju vlastitog vjenčanja u raskošnom zelenilu, Konjički klub Trajbar prava je adresa koju trebate posjetiti. Intiman klub smješten je u mirnoj, zelenoj oazi koja sama po sebi oduzima dah. Kad tome pridodate svadbeni protokol – pažljivo odabrane cvjetne dekoracije, elegantan postav koktela dobrodošlice, bogatu ponudu vrhunske hrane i pića uz profesionalan, a opet nenametljiv servis, dobivate kulisu iz najljepšeg filma.

Trajbar vjenčanja

Upravo onakvu o kakvoj ste maštali za svoj dan iz snova. Trajbar je poznat po vrhunskoj organizaciji raznih vrsta vjenčanja kojima je zajednički nazivnik elegancija, profinjenost i stvaranje trendova. Bogato iskustvo, umijeće pažljivog slušanja želja i ideja mladenaca te proaktivno predlaganje ideja i rješenja, vode do uspješne realizacije događanja, bilo da je riječ o vjenčanju ili nekom drugom okupljanju.

Trajbar vjenčanja

- Naše je zadovoljstvo voditi brigu oko najsitnijeg detalja kako bi se mladenci, ali i svi naši gosti osjećali ugodno i opušteno - govori Maja Trajbar te nadodaje - Cilj nam je da svako vjenčanje bude jedinstveno, zato surađujemo već dugi niz godina s vrhunskim profesionalcima koji mogu sve ideje pretočiti u stvarnost. Volimo kreirati trendove, biti originalni i svjedočiti osmijesima na licima naših mladenaca i uzvanika.

Trajbar vjenčanja

コメント


bottom of page