top of page

HRVATSKI BREND VJENČANICA KALISI DESIGN NADAHNUO MLADENKE ŠUMSKOM PRIČOM

Suvremene i bezvremenske vjenčanice koje nisu uvjetovane sezonskim trendovima

Nova kampanja hrvatskog brenda vjenčanica i svečane odjeće Kalisi design nosi naziv "Šumska priča", a nadahnuta je mitovima o vilama na domaćim prostorima. Kao što mitologija kaže, vile su natprirodna bića i tajanstvene žene koje žive u prirodi, šumama, gorama, uz jezera i potoke...Diči ih posebna ljepota i nose svijetlu odjeću.

Tako je i ova mini kolekcija napravljena od suvremenih i bezvremenskih vjenčanica koje nisu uvjetovane sezonskim trendovima već su pomno promišljene u detaljima, ističući ženstvenost i krhkost ženske siluete. Izbor materijala poput tila i organdija daje vjenčanicama voluminoznost dok čipka upotpunjuje dojam elegancije i romantičnosti. Svaka vjenčanica ima značajke i detalje koje ju obilježavaju, od ručno našivenih venecijanskih čipki i perlica, velikih i malih volana od tila i/ili organdija do mašni i odvojivih puf rukava.

- Kako i vile nose ukras nalik tijari, tako je i u našoj kolekciji satenski rajf optočen biserima - otkriva modna dizajnerica Ljiljana D. Koprivnjak i dodaje - I dok nas mitovi vode u svijet mašte, ova nas "Šumska priča" vodi u predivan sanjivi svijet između fantazije i realnosti, u svijet između jave i sna. Naše vile su Matea Lalić i Ana Tomšić.

bottom of page