top of page

DOLCELA BROWNIES CAKE2GO ZA IDEALNI SNACK

Ima i s kokosom

dolcela gluten free brownies
foto Podravka

Tražiš li idealni snack koji će ti razbuditi maštu i dati energije za nastavak dana, odaberi jedan od ukusnih Dolcela Brownies. S belgijskom čokoladom ili komadićima kokosa, jednako će te oduševiti njihov sastav: napravljeni su bez palmine masti, bez umjetnih bojila, bez trans masti, GMO su free i pogodni za vegetarijance.

- Iako su jednostavni za spravljanje, većina nas nema vremena za kulinarske akrobacije svaki put kada dođe želja za slatkim – tu nastupaju Cake2go Brownies. Sočni biskvit, čokoladnog okusa dodatno je obogaćen komadićima belgijske čokolade. Da se ne bi morali nositi sa stresovima svoju torbu uvijek napunite browniesima - poručuju iz Podravke i dodaju - Čokolada i kokos savršena su slatka kombinacija, zato posegnite za ovom jedinstvenom, praktičnom, gotovom slasticom bilo kad i bilo gdje. Okusom su poput domaćih čupavaca, a ako želite da postanu još sočniji, stavite Dolcela Cake2go Brownies na 10 sekundi u mikrovalnu, pričekajte minutu i uživajte!

- Dopada mi se dragi moji, sviđa mi se vrlo rado ću probati. Simply the best. Evo Ive za tebe...samo da je kokos. Ajmeeee top. Vidi ovu poslasticu, moramo si to nabaviti. Ppaa nešto novo, čim je kokos može - neki su od brojnih komentara na Dolcela Brownies. dolcela brownies, dolcela gluten free brownies

bottom of page