1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

IVICA KOSTELIĆ OTKRIO NOVU SLATKU STRAST

Najbolji osjećaj ikad

Proslavljeni skijaš Ivica Kostelić već je godinama aktivan u brojnim sportovima. Nakon uspješne skijaške karijere, posvetio se jedrenju, planinarenju, trčanju i hodanju kilometrima dugim snježnim stazama, a sada ima i novu slatku strast - organizaciju cross-country mountainbike utrke


- Već duže vremena moji sportski prijatelji i ja razmišljamo o organizaciji neke utrke s kojom bismo predstavili svoje omiljeno sportsko "igralište", šumu Marča pokraj Ivanić Grada. Odlučili smo se za organizaciju jedne cross-country mountainbike utrke po zanimljivom, valovitom šumskom kraju 2.svibnja, kako bismo podijelili svoju strast i svoj omiljeni trening-teren sa drugim sportskim prijateljima. Uz podršku naših partnera cilj nam je organizirati utrku koja će svake godine okupljati vrhunske profesionalce, amatere i entuzijaste XC MTB sporta - izjavio je ponosni Ivica


Najbolji biciklisti osvojit će novčane nagrade i nagrade sponzora, a sve informacije možete pronaći na službenom profilu utrke FB Tour de Marča.


Osim što je strastveni sportaš, Ivica je i otac dvojici sinova, Ivanu i Leonu te 1-godišnjim blizankama. Njegov san, imati veliku obitelj, uvelike se ostvario a supruga Erin oduvijek mu je najveća podrška.

A kada ne 'juri' za nekim novim sportskim rekordima i avanturama u prirodi, Ivica voli zasvirati gitaru. Baš kao što je to pred 15-godina radio nakon gotovo svake pobjede tijekom skijaških natjecanja. - Dobra muzika, dobre vibracije i dobre uspomene - zaključio je u svom stilu Ivica.