top of page

VETZY: APLIKACIJA KOJA VAS POVEZUJE SA ISKUSNIM VETERINARIMA

Stručnjaci dostupni preko video poziva

Nova aplikacija Vetzy bit će korisna svim vlasnicima kućnih ljubimaca, koji će se od sad sa veterinarima moći povezati 365 dana u godini, 0-24 sata, putem video poziva. U par trenutaka od instalacije, bez čekanja i bez najave termina, ova vam je aplikacija dostupna na Android i IOS platformama.


Zašto instalirati Vetzy?

Vetzy veterinari nude savjete i jednostavne prijedloge o stvarima koje možete učiniti kod kuće kako biste pomogli svom ljubimcu. Njihovi veterinari su tu da pomognu sa svim zdravstvenim pitanjima i simptomima kao što su povraćanje, proljev, kožni problemi, prva pomoć, prehrana i ponašanje. Vetzy vam također može pomoći da odlučite je li problem hitan, trebate li posjetiti veterinarsku kliniku ili ga možete riješiti sami.

vetzy

Iskustvo veterinara pokazuje da je u samo 30% slučajeva potreban fizički posjet veterinaru. Zbog toga će ova aplikacija i usluga online definitivno smanjiti vrijeme koje smo dosad trošili na putovanje do veterinarske čekaonice, a također i smanjiti stres našim ljubimcima.


Doznajte kako razgovarati sa veterinarom na vetzy.online, isprobajte i odaberite pretplatu. Svakako jedna moderna usluga koja će promijeniti nabolje puno pitanja i briga vezanih za naše pse, mačke, ptice i druge kućne ljubimce.

bottom of page