top of page

MAYA SAR O PJESMI KOJA JE OSVOJILA REGIJU

U suradnji sa Ninom Badrić i drugim divama

Pjevačica Maya Sar živi i radi u Sarajevu, a brojne je slušatelje diljem Hrvatske osvojila predivnom baladom Moj je život moja pjesma, koju je napisala u sklopu humanitarnog projekta za borbu protiv raka maternice. Uz Mayu, toj su pjesmi 'dušu dale' Nina Badrić iz Hrvatske, Karolina Gočeva iz Makedonije i Aleksandra Radović iz Srbije, a Maya je za nju primila i posebnu nagradu Europske asocijacija za borbu protiv raka grlića materice.

Svojim posebnim glazbenim izričajem Maya već godinama uspješno spaja pop, soul i bosansku ljubavnu pjesmu sevdalinku, a njezin glazbeni put imao je samo uzlaznu putanju. Nakon što je uspješno završila studij klavira, nastupila je kao prateći vokal na Euroviziji u Istanbulu te bila članicom ansambla Dine Merlina. S njim je nastupila i 2011. kao pijanistica i prateći vokal u pjesmi Love in rewind na Eurovision Song Contestu u Düsseldorfu, gdje su u finalu osvojili visoko 6. mjesto.

Mayu smo nedavno, ekskluzivno za Gossip, imali prilike pitati više o njenoj popularnoj pjesmi - Kako danas gledate na svoju pjesmu Moj je život moja pjesma, koju ljudi i dalje slušaju i komentiraju sa: 'Pjesma koja me doslovno probudila i natjerala da shvatim što sve imam u životu, umjesto da žalim za onime što/koga nemam.' Jeste li ponosni?


- Otvorenog srca sam krenula u cijeli projekt Moj je život moja pjesma i mislim da publika takvu iskrenost uvijek prepozna i nagradi - odgovorila nam je simpatična Maya i dodala - Pjesma je i meni samoj reminder da trebamo život više cijeniti, sa puno povjerenja ići u svaki novi dan i da je često ‘manje-više’!


Želimo joj još puno predivnih pjesama i bogatu karijeru koja će nadahnjivati slušatelje!

bottom of page