top of page

MASLINA RESORT MEĐU NAJBOLJIM NOVIM HOTELIMA U EUROPI

The Times mu predviđa veliki interes u ovoj godini

maslina resort hvar
foto Maslina Resort

Predstavljajući nove najbolje hotele uz plažu diljem Europe, britanski The Times je uvrstio hotele iz Italije, Španjolske, Francuske, Grčke, Turske, Cipra, Njemačke i Nizozemske, ali i iz Hrvatske. Predstavljen je novootvoreni suvremeno dizajnirani hotel Maslina Resort u Starom Gradu na Hvaru, za koji renomirani londonski dnevnik predviđa da će upravo u 2023. postati pravi hit.


Ističu njegov ugodni plažni bar, borovu šumu koja ga okružuje te se za ovu sezonu najavljuje otvaranje u svibnju. Svaka od 53 sobe ima pogled na uvalu Maslinica. Cijene noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama kreću se od 53 funte, prenosi Hrvatska turistička zajednica.

Neki su najbolji za zimski odmor, drugi će otvoriti svoja vrata u travnju ili u svibnju. Američki kantautor Jimmy Buffett jednom je rekao: "Ako postoji raj za mene, siguran sam da je povezan s plažom", piše The Times.


Mindful Luxury vrhunsko je ugostiteljsko iskustvo nadahnuto bogatom kulturnom i prirodnom baštinom otoka Hvara. Mindful Luxury je alkemija između osobne i profesionalne usluge, vrhunske lokacije, iskrenog poštovanja prema okolišu i dizajna interijera koji je suvremen i šik, a ipak prilagođen obiteljima.

- Naša se filozofija odražava u svakom detalju iskustva gosta; naša se nenametljiva arhitektura stapa s otočkim okolišem; pošumili smo drveće i zaštitili autohtone vrste, a naš interijer i eksterijer se stapaju. Snažno potičemo energetsku učinkovitost i prakse nabave koje promoviraju lokalne i regionalne dobavljače. Naša kuhinja oduševljava osjetila zahvaljujući organskim i sezonskim sastojcima, a naši prepoznatljivi sadržaji za goste u sobama i prirodna spa kozmetika lokalno su dizajnirani, netoksični i izrađeni bez plastike. Ali ovo je samo dio toga - poručuju iz Maslina Resorta i pozivaju i vas da budete dio ove posebne priče >> maslinaresort.com

bottom of page