top of page

BOUTIQUE HOTEL IKADOR - ISKUSTVA POSJETITELJA

Dio Zubak grupacije - Ikador Hotel, član je vodećih hotela u svijetu

Dio Zubak grupacije, Ikador Hotel najluksuzniji je boutique hotel u Hrvatskoj, u sklopu Opatijske Rivijere - objavili su iz Zubak grupe. Ikador Hotel član je The Leading Hotels of the World organizacije rezervirane za one najbolje, a osim članstva u toj prestižnoj organizaciji, u sklopu hotela nalazi se prvi Riva Lounge u Hrvatskoj i tek četvrti u cijelom svijetu, što Ikador Hotel svrstava u sam vrh ponude svjetskih elitnih destinacija.

- Kreveti su dobre veličine! Volimo Hrvatsku i jako se veselimo opet je i iznova posjećivati. Jako lijepi pogled iz hotela. Treba ići probati po zimi malo ugrijati kosti u njihovu salt relax sobu. Prekrasno je tamo. Profesionalno i pristojno osoblje nudi izvrsnu uslugu. Hrana izgleda kao da je iz Edena, a pića su vrhunska. Sobe su luksuzne i atraktivne. Gosti se mogu opustiti u bazenu i wellness-spa centru u kojem poslužuju šarmantne djevojke sa iskustvom iz cijelog svijeta. Konobari su nevidljivi, ali vrlo brzi i dobro upućeni u pripremu bilo kojeg sjajnog i ukusnog jela od lokalnih sastojaka. Izvanredan hotel i usluga. Osoblje je izvrsno. Hotel je prve klase, jako čist i moderan. Jedan od opuštajućih hotela u kojem sam odmarao. Svaka usluga u ovom hotelu postigla je 10/10. Sobe su zapanjujuće. S preko 40 godina putovanja imali smo puno iskustva s hotelima širom svijeta. Luksuzni Boutique Hotel Ikador jedan je od najboljih hotela u kojima sam imao zadovoljstvo boraviti! Soba je bila prekrasna i imala je najnevjerojatnije jastuke i veliki izbor pogodnosti. Osoblje je bilo zadivljujuće i činilo nam se da smo jako dobrodošli. Nismo htjeli otići! Jelovnik za doručak opsežan je i ukusan. Vozilii smo se čamcem na njihovoj rivi što je bilo poslastica za sve nas. Radujemo se što ćemo ponovno odsjesti u ovom hotelu 2020. Hvala timu hotela. Izvrsna soba, usluge, savršena hrana i pogled. Ekskluzivno, mirno mjesto. Vrlo novo, sa vrlo ljubaznim ljudima. Sve je vrlo čisto. Sa vlastitim doktorom i brodom. Mini golf. Savršeno mjesto za savršen osjećaj - komentari su brojnih posjetitelja hotela na socijalnim mrežama i Tripadvisoru

Video o hotelu pogledajte na >>> YouTube Ikador, a dodatne informacije potražite na ikador.com

Zubak Grupa inače je vrlo ponosna na tradiciju, visoku kvalitetu usluga, sigurnost i posvećenost detaljima, a od početka stvaranja i poslovanja uvijek su nastojali biti najbolji. Za svoj rad nagrađeni su brojnim priznanjima za kvalitetu usluge i najveću razinu korisničkog iskustva, za najbolji omjer cijene i kvalitete, a posebno su ponosni na nagrade koje ističu zadovoljstvo njihovih klijenata.

boutique hoteli u hrvatskoj, gossip promocija, gossip vijesti, najbolji boutique hoteli u hrvatskoj

bottom of page