top of page

MARTINA TOMČIĆ: MISLILA SAM DA JE NEKOME POZLILO

Zastala pitati treba li ljudima pomoć

- Obožavam vožnju! U onim rijetkim trenucima kad sam sama u autu imam predivan osjećaj slobode i neovisnosti... i onda pjevam - poručila je iz svog omiljenog automobila Martina Tomčić, i otkrila nam kako preuređuje svoj glazbeni studio - Najopsežniji i najosjetljiviji segment uređenja novog prostora je svakako ZVUČNA I AKUSTIČNA IZOLACIJA obzirom će škola djelovati u sklopu Hotela Academia...Gostima hotela želimo ne narušavati mirno okruženje no istovremeno neograničavati niti naše pjevače, plesače i glumce u svakodnevnim vježbama koje provodimo u sklopu edukacije. Iz tog razloga pozvali smo stručnjake koji su razradili detaljan tehnički plan te nam osigurali ugradnju posebne ekološke kamene mineralne vune u zidove škole. Ova vuna zbog vlaknaste strukture izvrsno upija i prigušuje prostornu buku te nam osigurava akustična svojstva tonskog “bunker” koji nam ujedno štedi i toplinsku energiju.

A dok čeka da njena škola, koju vodi zajedno sa Ivanom Husar, dobije novo ruho Martina se zabavlja šetnjama po gradu, a tijekom jedne je vidjela nešto doista posebno...

foto Instagram story


- Mislila sam da je nekome pozlilo i zastala pitati jel im treba pomoć...a dečki furaju malu ribicu za sushi!!! - veselo je napisala i pokazala nam fotografije 'ulova'.


Dobar ulov Martina ima i u vlastitom vrtu, u kojem sadi povrće na koje je jako ponosna

- Mojih ruku djelo! Moja ljubav i strast prema prirodi i zemlji urodila je plodom i svakodnevno me iznova razveseljava šarenim raznovrsnim lopticama! Možda sam maaaalo subjektivna, ali ove rajčice imaju okus raja na zemlji! Blatnjave ruke i gruba stopala moj su vrtni SPA tretman. Sretna sam! - otkrila je još pred neko vrijeme.

bottom of page