top of page

MIRJANA MIKULEC PREUREDILA KUPAONICU MARTINE TOMČIĆ

Dizajnerica interijera razmišlja o postavljanju velike ljuljačke

- Uvijek mi je drago surađivati s prijateljima. Naš studio osmislio je novu kupaonicu za Martinu Tomčić, koja se odlučila za dekor mramora koji je itekako poželjan i ove sezone. Jeste li gledali prvu epizodu nove sezone In Dizajn? - pitala je dizajnerica interijera Mirjana Mikulec

Kupaonica Martine Tomčić doista je posebna te ima sve ono što brojni Hrvati priželjkuju imati u svojoj kući. Od staklenih vrata, modernog wc-a koji se ne ugrađuje u pod već u zid i zidnog radijatora pa sve do stilski uređenog prostora koji nudi mir i uživanje.


A nakon što je završila uređenje kupaonice poznate operne pjevačice, Mirjana se bacila na uređenje terasa te nam pokazala kako izgleda ljuljačka, koju i sama priželjkuje.

- Wow želim i ja - poručila je Mirjani kolegica Minea, koja jednako strastveno pristupa uređenju interijera, posebice putem emisije Dom iz snova.


Iako je većina Mirjaninih pratitelja oduševljena ogromnom ljuljačkom u dvorištu, ipak ima i onih koji ideji pristupaju opreznije - Nije praktična, takvo drvo rijetko tko ima da možete objesiti tu težinu. Ako je ipak uzmete i ako vam ne smeta konstantno ljuljanje svakako pripazite da je dobro fiksirate jer nije lagana. Ne preporučam također da djeca skaču po njoj previše, više je za one kojima su djeca već dovoljno velika pa da se mogu mirno ljuljati. Također kad pada kiša morate imati na umu gdje pospremiti takav madrac tj. sve jastuke. Lijepo ponekad zahtijeva veliku brigu. minea uređenje doma, mirjana mikulec cijena dizajna, mirjana mikulec cijena, mirjana mikulec interijeri, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi

Comments


bottom of page