top of page

MARTINA TOMČIĆ NAKON PORODA ZAKOPALA POSTELJICU

Šokantno priznanje

- Tako sam neku večer nabasala na fotografiju dekoracije maestralne slastičarke Petre Jelenić i momentalno joj se javila uz komentar da je upravo kreirala slatku POSTELJICU. Mnogi ju nazivaju i medicinskim otpadom po porodu… kako tako veličanstven organ koji 9 mjeseci hrani moju bebu netko može nazvati otpadom?!? I tako pričajući s Petrom shvatim kako je POSTELJICA zapravo velika nepoznanica čak i većini žena koje su rodile, a istovremeno i jedna od onih ženskih stvari o kojima nije društveno prihvatljivo govoriti... menstruacija, ulošci, valunzi, inkontinencija....Ponukana Libresse.hr kampanjom i inicijativom #pričeiznutra riskiram ovim potezom gubitak još kojeg prijatelja, but who cares... Rebeka je rođena kod kuće u veljači 2011, u proljeće 2013. zajedno smo u našem vrtu posadile njezino drvce, a pod korijen u zemlju smjestile njenu POSTELJICU (do tada je bila u zamrzivaču). Rebekina breskvica, koju je dobila od djeda kao mladu biljčicu, uspomena je na moju žensku snagu i odlučnost koju bih poželjela i svojoj djevojčici i svim djevojčicama, djevojkama i ženama ovog svijeta! Sigurna sam da i vi imate svoje priče iznutra, podijelite ih jer naše ženske priče istovremeno su nam i utjeha i inspiracija! - objavila je svoje iskustvo operna pjevačica Martina Tomčić i šokirala dio javnosti

- Ajme kako predivno. Obožavam te - poručila je Martini kolegica Lana Klingor, dok su joj drugi fanovi poručili - Predivna priča, baš dirljivo. Tako se uči priroda. Mene su osuđivali zbog (pre)dugog dojenja mojih kćeri. Martina draga, uvik originalna. Nu što je originalna, ona nam i zadivljujuće, poučne poruke šalje. A naša posteljica zasađena ispod poklonjene masline, prve godine je rodila 3 ploda koja su završila u ulju... Ove godine će ih biti zasigurno više. Prekrasna priča. Osuđivati mogu samo oni koji nisu prošli to čudo trudnoće i poroda i oni koji sami sa sobom nisu u glavi smjestili neke stvari...sramiti se sebe i svog tijela je gubitak vremena...nositi i stvarati život i nakon toga ga donijeti na svijet....ravno čudu a ne za sramiti se. Premalo se priča o tim, za žene jako bitnim, stvarima. Ja imam svoju borbu, svaka od nas ima neku svoju i lakše je kad vidiš da nisi sama. hvala vam Martina.

Jedna je pratiteljica na Martininu priču ipak imala drugačiji komentar - Divno i pomalo scary. Samo da to stabalce ne počne hodati u dogledno vrijeme...još nije ispitano kako posteljica reagira smještena u zemlju - napisala je nepoznata žena.

Martina Tomčić majka je dvoje djece - sina Noe (15) i kćeri Rebeke (9), koje je dobila u braku sa poduzetnikom Ženjom Moskaljovim. Uvijek drugačija i originalna, u studenom je briljirala u opernoj bajci Ivica i Marica, u kojoj kao vještica straši koronu i grli glazbu. Bajka se održava u Lisinskom. A dok ne stvara opere, Martina je aktivna članica Supertalent showa na Nova TV i učiteljica glazbe u vlastitoj glazbenoj školi Husar & Tomčić, koju je osnovala sa kolegicom pjevačicom Ivanom Husar Mlinac.

martina tomčić škola pjevanja, martina tomčić supetalent, martina tomčić djeca, gossip vijesti

bottom of page