top of page

MARIJANA BATINIĆ: IMAM PRAVO ODUSTATI OD SILNOG UREĐIVANJA

Privukla puno komentara poznatih žena

TV voditeljica Marijana Batinić već je duže vremena poznata po svojoj prirodnosti i simpatičnosti, a nakon što su druge žene počele govoriti o pravu na prirodni izgled, o istom je progovorila i Marijana uz prelijepu fotografiju bez make-upa...


- Volim se dotjerati, ali imam pravo i odustati od silnog uređivanja kad mi se prohtje bez da se ikome opravdavam ili da me se proziva za odustajanje od sebe. Dosta nam je i inače imperativa ljepote, pa nas barem pustite na miru u trenucima kad odlučimo uzeti predah i prkositi tim nametnutim idealima… I da, ima ovih što kažu da što se sad javljaju ove koje se bjesomučno pirlintaju i uljepšavaju. Moje je pravo da se pirlintam i njegujem, mršavim i debljam, puštam dlake i celulit da plešu oko mene, bez da me itko osuđuje. Isto tako svaki dan mogu ako me volja biti po kozmetičkim salonima i poliklinikama. Baš kako mi se ćefne. I ne nismo zbog toga licemjerne, kako mi neki pišu. To što ću se i dalje uređivati jer to volim, ne daje nikome pravo da pljuje po meni u trenucima kad mi se ne da ili imam drugi đir. Ostavite nam to pravo da nam i fizički izgled bude “out of office” kad god i koliko dugo poželimo… Divna mi je ova lavina koja se pokrenula zbog Kristine Kovač i bravo Ida Prester. Ni jedna se žena ni djevojka ne treba osjećati posramljeno zbog svog izgleda, niti zbog toga što stari. Stop shamingu žena u medijima! Natural woman.

- Bravooo - komentirala je Marijaninu objavu Viktorija Rađa, dok je Matea Ibanez dodala - Žena koja je zadovoljna sama sa sobom i svojim životom nikad neće imati potrebu napisati/reći ružnu riječ za drugu ženu…i gdje bi nam bio kraj kada bi se mi žene i inače ovako podržavale.


Lana Klingor također je dodala svoj komentar i poručila svima - Prestrašno u što su se ljudi pretvorili. Članak o KRISTINI, gotova sam sigurna, pisala je žena. Nedopustivo, sramotno i jadno. No i sama sam nedavno doživjela takve komentare kad smo objavili REVOLVERE. Pisali su sve najgore, da prolazimo krizu srednjih godina, da dvije ocvale pjevačice imaju kompleks i za žele izgledati poput 20-godišnjakinja, da kaj uopće glumimo, da imamo djecu i da se pomirimo da smo stare. Pritom isto tako, 99% komentara pisale su ŽENE. Žene koje su samo sipale mržnju. Strava!


Podsjetimo, medijsku buru pokrenuli su novinski natpisi u srpskim medijima, koji su glasili: "Bivša ljepotica danas sijede kose, sa borama i staračkim pjegama! Nekadašnja zgodna brineta vidno ostarila i propala!" Kristina je pjevačica, a nakon što je vidjela takve natpise o sebi, javno je prozvala medije zbog silne negative, i potakla brojne kolegice da objave svoje fotografije bez šminke i počnu promicati zdrav izgled i prirodno starenje, koje na kraju dana dolazi svima.


bottom of page