top of page

ZAVIRITE U SPAVAĆU SOBU MARIJANE BATINIĆ

Ovako to izgleda uvečer u njenom domu

Popularna voditeljica Marijana Batinić (39) uživa u majčinstvu, a kada njene dvije djevojčice - Ena i Roza uvečer zaspu, Marijana ima vremena za sebe i muža. Barem je tako dala naslutiti u videu koji je snimila uvčer u svom stanu. Izlazi ispod tuša, pokriva Enu, pokriva Rozu, pokriva kućnog ljubimca, ulazi u spavaću sobu pored muža koji spava i...zatim mirno odlazi u dnevnu, gdje jedva čeka pogledati intervju Meghan Markle i princa Harryja

foto Instagram


- U slobodno vrijeme volim pogledati dobar film ili seriju, a na RTLplay platformi, koja je dostupna na mom mobitelu, to mogu napraviti kad god i gdje god želim. Ovo je moja nova razina slobode! Danas ću napokon u miru pogledat povijesni intervju slavnog para (s mojim čoporom to nije bilo moguće ranije) - poručila je Marijana, nakon što nam je pokazala svoju spavaću sobu, djelić dnevne i sebe u crnoj svilenoj pidžami, sa maskom na licu i ručnikom u kosi.

- Sve to lijepo izgleda, al ja se na kraju dana srušim u nesvjest...Ista situacija na kraju dana kokice i mir. Ja niš ne stignem, rano od jutra do mraka, beskrajan dan - poručile su Marijani njene pratiteljice.


Ipak, bez obzira na brojne obveze, svaka bi žena barem na kraju dana trebala odmoriti, a ovako je to simpa Mare pojasnila - Odmori na jedan sat, odmori na jedan dan, odmori kao zalog za budućnost. Za sve žene koje su nosile i nose golem teret u pandemiji i potresu. Za žene koje su preko noći postale najvažnije osobe u našim životima. Za sve prodavačice, medicinske sestre, liječnice, čistačice, za sve snažne žene kojima radni dan nikad ne prestaje. Odmori, jer si to zaslužila!

Komentarze


bottom of page