top of page

MAJA ŠUPUT: I JEDNO I DRUGO

Osmijeh od uha do uha

Uvijek vesela pjevačica Maja Šuput (41) ovih dana ima jako puno razloga za veselje. Nakon što je osmislila niz novih proizvoda svog brenda Majushka, preuređuje stan i veseli se dolasku prinove. Nedavno je otkrila kako on i suprug Nenad očekuju sina, a nakon toga i što joj je trenutno najvažnije

Fotografijom 3D ultrazvuka razveselila je tisuće fanova - Jel gotova 2020??? Jel stvarno prošla??? Smijem maknut ruku i reći dobro nam došla NOVA 2021?????? Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari - da budete ZDRAVI i da imate MIRNO TLO. Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život , jači i složniji no ikada. Samo ljubav - izjavila je Maja i dodala - U ovim danima mi je najvažnija sigurnost i udobnost...I jedno i drugo.


Budući da trenutno proživljava svoju prvu trudnoću, a roditi bi trebala u ožujku, ne čudi da sada želi samo sigurnost, udobnost i zdravlje.

Dječja soba je uređena, a Maja je otkrila i kako je kupila više stvari za bebu no što je planirala. Od trudničkih tegoba, priznala je da postoji nešto što je 'muči' - Iako su me srećom zaobišle apsolutno sve trudničke tegobe ipak me od početka prati mamnesia iliti trudnička zaboravljivost.


- I ja sam zaboravljala tijekom, ali i nakon trudnoće - dodala je jedna pratiteljica.

bottom of page