top of page

MAJA ŠUPUT U ŽUSTROJ RASPRAVI S MUŽEM

Što se to događa u kući Šuput-Tatarinov?

- Spa dan - napisala je pjevačica Maja Šuput i pokazala nam kako izgleda njezina kupaonica. Velika kada, stolić, kockasti umivaonik, cvijeće, zalužine na prozoru i - TV. Sve to priuštit će Maji mir i opuštanje.


Uz pogled na Majinu kupaonicu, fanove je zanimalo zbog čega je sa mužem Nenadom ušla u žestoku raspravu?

- Dakle Playstation je čista zaraza. Kao mala djeca otimali smo se za kontroler a prava rasprava nastala je kod odabira igre. Prvo smo igrali Journey i Uncharted: The Nathnan Drake Collection (free su do 6.5.) a nakon toga sam poslušala vaš savjet i raspalila po stanu sa Just Dance 2020. Želim još vaših prjedloga, šta je super igrati, šta je genijalno za play at home? - pitala je Maja fanove i 'priznala' raspravu s mužem.


- Slatki ste i kad se svađate. Opa Maja je Gejmer, lol. Nego... Kakav je Journey? Da li se isplati? Još jedan joystick, pa nema svađe. Majo igraj Fortnite. Lijepo vas je vidjeti i ovako prekrasni ste draga Majo posebno ti a i suprug ti je dosta lijep, a vjerujem i jako dobar bar se tako vidi. Igrajte se tate i mame bolje vam je. Ako hočeć imati pravo gejmersko iskustvo igraj Skyrim. Odličan ste par. Što niste kupili dva kontrolera pa bi lipo zajedno igrali. Ja bi te molio da to kažeš mojoj ženi! Mislim to da je PS4 super i zarazan.. ona ne vjeruje...Majo ti si vrh tebi sve stoji i dobra si kao i dijete i kao odrasla osoba svima bi pasala - poručili su Maji njeni pratitelji.

Dok traje korona epidemija i pjevači i dalje ne mogu održavati svoje koncerte, Maja uživa po doma i uživa sa mužem. Ponekad samo u donjem rublju. maja šuput bez šminke, gossip vijesti, vijesti o poznatima, celebrity hrvatska, tračevi na estradi najnoviji

bottom of page