top of page

LUSH NOVA KOLEKCIJA POSVEĆENA ŽENAMA

Stigla je nova kolekcija proizvoda posvećena ženama

Žene i majčinske figure u našim životima formiraju nas u osobe kakve jesmo. Od prvih koraka do tinejdžerskih tegoba, stoje čvrsto uz nas bez obzira na sve. Došlo je vrijeme u godini kada imamo priliku zahvaliti se svim superženama i supermamama! Postoji li nešto bolje od divnih, cvjetnih i senzualnih trenutaka u kadi ili pod tušem kako bi se razmazile baš kako i zaslužuju?


Nova kolekcija proizvoda dostupna je u LUSH trgovinama i putem lush.hr


GINGER GEL


Pređite na golo s ovim gelom za tuširanje bez ambalaže i zagrijte se stimulirajućim gelom od đumbira. Crvena, pikantna, šljokičasta pjena podići se vaše raspoloženje i pomoći vam da zablistate.

130,00 kn / 200g


KNOCKOUT VIŠEKRATNA PJENUŠAVA KUPKA



Ova vedra pjenušava kupka nokautira! Uživajte u opuštanju u ružičastoj vodi dok ulja cimeta i paprene metvice opuštaju mišiće. Epsom sol posjeduje mnoštvo obnavljajućih dobrobiti, od opuštanja uma do ublažavanja boli u napetim mišićima. Ulje lista cimeta potiče cirkulaciju opuštajući mišiće i dajući koži sjaj.

60,00 kn / 130g


BABA'S BUM ČISTAČ LICA

Za kožu lica glatku i meku poput bebine guze zgrabite ovaj čistač kože bez ambalaže i njegujte kožu maslacem avokada i uljem kokosa. Održava kožu mekom uz pomoć hidratantne mješavine fair trade organskog kakao maslaca, fair trade shea maslaca i ekstra djevičanskog kokosovog ulja.

85,00 kn / 45g


>>>lush.hr lush kozmetika, lush kugle, gossip PR, gossip promocija, promocija, lush gel za tuširanje

bottom of page