top of page

LJUPKA GOJIĆ MIKIĆ: TO SAM SHVATILA KAO PRIJETNJU

I dobila ju

- Mama mi je jednom rekla; želim ti jednu istu kao ti! Nekako sam to shvatila kao prijetnju! Dobila sam ju! Dvije godine moli da joj odrežemo šiške! Šlag me strefi kad vidim da je sama odrezala pramen, pa čekamo da naraste, pa ona opet odreže…tko je tvrdoglaviji možete vidjeti iz priloženog - otkrila je ponosna mama i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić i pokazala novu frizuru svoje kćeri Mile Amelie.

- Ali stoje joj top!!!!!!! - dodala je Lana Klingor Mihić, a Marijana Mikulić i Petra Kurtela su se složile da joj šiške stoje super.


- Kad god gledam vaše slike curica uvik komentiram da je srednja paprena, obožavam takav karakter. A zna Mila kaj njoj stoji. Ljupka nemam što reći ime govori sve. Micek je poseban i zato ju volimo. Pa brutalno joj stoji. Preslatka mala susjedica, jednom me u Sparu zamolila da joj dodam nešto s visoke police. Tak mi je lijepo zahvalila da sam se rastopila, nek uvijek ostane svoja. Zašto ne, ja bi ju i prije odvela na šišanje, kosa raste, najmanje zlo je ako odreže šiške. To je i meni moja poželila ali ja sam dobila dvoje takvih. Divna je. Sve tri curice su divne, ali Mila ima "ono nešto"! Šiške su mrak, mala i svoja... genijalno u svijetu jednakih. Pa, zaista joj fenomenalno stoje! Neka je tvrdoglava, a i uporna na majku! - poručili su Ljupki njeni brojni fanovi i prijatelji.

A kako izgleda kod tate Mihaela u garaži na Knežiji, Ljupka je otkrila fotografijom pored vratiju, na kojima stoje brojne tablice iz različitih dijelova svijeta.

bottom of page