top of page

LJUPKA GOJIĆ I MIHAEL MIKIĆ SUSJEDI IZ PAKLA?

Sretni par slavi 20 godina ljubavi fotografijama s vjenčanja i iz mladosti

- Svašta stane u naših 20 godina - napisala je Ljupka Gojić Mikić, bivša manekenka a danas vlasnica slastičarnice u Zagrebu te pokazala stare fotografije sa svojim suprugom Mihaelom i djecom.

- Predivni ste!!! Najdivniji, najnormalniji i najposebniji par!!!!! Želim vam da ostanete takvi do kraja života!

Dao vam Bog jos 100 takvih sretnih i nasmijanih godina. Prekrasno. Želim vam još tri puta toliko. Isuse bože predivni ste, rijetki divni ljudi. Želim vam da zauvijek ostanete takvi! Baš ste super! Jedna od normalnijih familija! Sretna vam godišnjica i još 100 vam želim! Nenametljivi, a toliko pozitivni, vedri i dražesni, sretna vam godisnjica i budite i dalje primjer i inspiracija.... ne samo mladima - poželjeli su im brojni čestitari.

Čestitkama su se pridružile i brojne poznate žene, Ljupkine prijateljice Nina Badrić, Lana Klingor, Jelena Lešić, Sementa Rajhard, Ida Prester, Marijana Mikulić, Jelena Veljača, Vlatka Pokos, Larisa Lipovac i brojne druge, a javio se i jedan od susjeda sretnog para koji im je u šali poručio - Svašta stane u mojih 2g. sa susjedima iz pakla. Čestitam i ne ostavljajte mi pune pelene ispred vrata, hvala!


Na 'čestitku' mu je brzo odgovorila Ljupka - Zaboravio si na pesa i njegov drek... I mi tebe volimo. spektakli, poznati hrvati, vijesti o poznatima, showbiz vijesti, tabloidi, tračevi, poznate zene, ljupka gojić mikić djeca

Comments


bottom of page