top of page

LJUPKA GOJIĆ I MIHAEL MIKIĆ SUSJEDI IZ PAKLA?

Sretni par slavi 20 godina ljubavi fotografijama s vjenčanja i iz mladosti

- SvaÅ”ta stane u naÅ”ih 20 godina - napisala je Ljupka Gojić Mikić, bivÅ”a manekenka a danas vlasnica slastičarnice u Zagrebu te pokazala stare fotografije sa svojim suprugom Mihaelom i djecom.

- Predivni ste!!! Najdivniji, najnormalniji i najposebniji par!!!!! Želim vam da ostanete takvi do kraja života!

Dao vam Bog jos 100 takvih sretnih i nasmijanih godina. Prekrasno. Želim vam joŔ tri puta toliko. Isuse bože predivni ste, rijetki divni ljudi. Želim vam da zauvijek ostanete takvi! BaŔ ste super! Jedna od normalnijih familija! Sretna vam godiŔnjica i joŔ 100 vam želim! Nenametljivi, a toliko pozitivni, vedri i dražesni, sretna vam godisnjica i budite i dalje primjer i inspiracija.... ne samo mladima - poželjeli su im brojni čestitari.

Čestitkama su se pridružile i brojne poznate žene, Ljupkine prijateljice Nina Badrić, Lana Klingor, Jelena LeÅ”ić, Sementa Rajhard, Ida Prester, Marijana Mikulić, Jelena Veljača, Vlatka Pokos, Larisa Lipovac i brojne druge, a javio se i jedan od susjeda sretnog para koji im je u Å”ali poručio - SvaÅ”ta stane u mojih 2g. sa susjedima iz pakla. Čestitam i ne ostavljajte mi pune pelene ispred vrata, hvala!


Na 'čestitku' mu je brzo odgovorila Ljupka - Zaboravio si na pesa i njegov drek... I mi tebe volimo. spektakli, poznati hrvati, vijesti o poznatima, showbiz vijesti, tabloidi, tračevi, poznate zene, ljupka gojić mikić djeca

bottom of page