top of page

LANCOME MASKARA TRAJE CIJELU NOĆ I JEDNA JE OD NAJBOLJIH NA TRŽIŠTU

Očaravajući volumen od korijena do vrhova trepavica

Završni touch svakom spremanju na izlazak, posao, večernje druženje ili zabavu u uredu, svakoj će ženi dati dobra maskara koja će naglasiti prirodnu ljepotu trepavica i istaknuti oči. No, naglasiti ih uz pojačani volumen i zadržati taj look cijelu noć, može malo koja. Lancôme Hypnôse Volume-A-Porter naglasit će vašu hipnotičku moć uz očaravajući volumen, od korijena do vrhova trepavica, a poželite li dodatno pojačanje, tu je i primer Cils Booster koji će istaknuli gustoću i boju maskare za izgled koji je u trenu intenzivniji i očaravajući.

- Otkrijte zavodljiv volumen, fascinantnu produljenost i intenzivan crni pigment trepavica, koji traje cijelu noć. Visoko precizna četkica od elastomera zahvaća savršenu količinu proizvoda za produljenje trepavica.

Četkica za nanošenje je dizajnirana da savršeno prekrije svaku trepavicu, od korijena do vrhova, za optimalno produljenje i očaravajući volumen. Također je stvorena za: Intenzivno prekrivanje svake pojedine trepavice, ne ostavlja grudice, a u sebi ima teksturu kašmira za volumen i produljivanje trepavica - poručuju iz Lancômea, dok brojne zadovoljne žene dodaju - Već 10 god u mojoj kolekciji...Najbolja!!!

Nanesite ovu posebnu maskaru na trepavice od korijena do vrhova, koristite cik-cak pokrete kako biste svojim trepavicama dale dodatni volumen, razdvojile ih i produljile za wow efekt. I to je to! Uživajte u svojem izlasku, sigurne da će ova savršena maskara naglasiti vašu prirodnu ljepotu, jednako očaravajuću poput samog proizvoda.

bottom of page