top of page

REIL COSMETICS MIJENJA PRAVILA KOZMETIKE

Revolucionarna kozmetika koju koriste poznati

Poznati glumci, pjevači, voditelji i javne osobe koje svoj posao svakodnevno rade pod svjetlima reflektora, sve više pozdravljaju proizvod Clinisoothe+ Skin Purifier. Nazivaju ga jednim od najrevolucionarnijih proizvoda na tržištu, jer doista radi ono što mu je u nazivu - purifie, odnosno pročišćuje kožu i 'briše' s lica akne, prištiće i crvenilo.


- Mnoga sredstva za čišćenje jednostavno su prestroga za kožu. Čiste je, ali istodobno jako oštećuju njezinu prirodnu zaštitnu barijeru. To otvara put bakterijama ravno u duboke slojeve kože, što onda dovodi do ozbiljnih izbijanja akni ili uzrokuje svrbež, neugodan osjećaj i crvenilo. Skin Purifier zato koristim kod svih svojih klijentica, a rezultati se vide već nakon 30 dana korištenja - otkriva iz prve ruke beauty specijalistica, koja njeguje lica mnogih poznatih žena.- Clinisoothe + pročišćivač kože temelji se na tvari koja je prisutna u ljudskim stanicama kao prirodno sredstvo za čišćenje i antimikrobno sredstvo zvano hipoklorično. Zbog toga je u potpunosti kompatibilan s kožom i oponaša prirodan način na koji se koža bori protiv patogena. Istodobno je nevjerojatno oštar za bakterije i nježan za vašu kožu, pH neutralan i ne sadrži alkohol - objašnjava dr.Hrvoje Reil, austrijski liječnik hrvatskog podrijetla.


Skin Purifier neće naštetiti koži, izazvati iritaciju, alergiju ili oštetiti prirodni zaštitni sloj vaše kože - naprotiv, zaštitit će je i umiriti. Ovo sredstvo za čišćenje nove generacije, temeljeno na dugogodišnjim istraživanjima, revolucionira način na koji čistimo i održavamo kožu zdravom.Živimo u svijetu u kojem je odlazak na brojne estetske tretmane uljepšavanja i korigiranja kože postao uobičajen, a sve kako bi se održala mladolikost i dobar, čist izgled kože bez vidljivih nedostataka. Vrhunski vanjski izgled jako je potreban za dobivanje filmskih uloga, boljih angažmana i javnih nastupa. Slavni doista nemaju izbora, jer jednostavno moraju izgledati dobro u svakoj životnoj dobi dok god su radno aktivni, a osobe nepoznate javnosti žele izgledati dobro radi sebe, svojih bližnjih i osjećaja koji im vanjska ljepota nudi.


Razvojem tehnologije i proizvoda poput Skin Purifiera, koji su već odavno promijenili pravila kozmetike nabolje i stvorili revoluciju u modernom dobu, jedino što morate je prilagoditi se i uzeti sve što vam 21.stoljeće pruža. Na sreću, dok god je liječnika poput dr.Reila, koji svojim imenom garantira uspješnost i učinkovitost ovog proizvoda, njegova cijena ostat će vrlo pristupačna svima koji žele izgledati dobro poput zvijezda, a ostati zvijezda samo svog neba.

- Ovo je već promijenilo moju kožu nakon tjedan dana korištenja. Jako sretna što sam tako brzo vidjela rezultate....Vrlo povoljna cijena i bočica je stigla onako kako je reklamirana. Vrlo učinkovita tvrtka. Izvrsna usluga, brza dostava i kupit ću ponovo od njih....Žao mi je samo što za ovo nisam čula ranije jer bih riješila prije svoje kožne probleme. Sad je to skroz druga priča, nemam više akne i normalno da osjećam više samopouzdanja - komentari su nekih od kupaca.


Svoj Purifier naručite direktno iz Austrije na >>> reil-cosmetics.at/clinisoothe-skin-purifier uz brzu i jednostavnu dostavu!

תגובות


bottom of page