top of page

LANA JURČEVIĆ: SUSTIGLA ME REALNOST

Fizički izgled stavila na sporedno mjesto

Pjevačica Lana Jurčević (35) u nedavnoj je izjavi iznenadila javnost. Priznala je kako je svoj fizički izgled stavila na sporedno mjesto te da ima celulit i škemicu - Cijeli život sam se bavila sportom i bila fit, sve je bilo na svom mjestu, nije trebao ni photoshop. U svijetu gdje su savršenosti bile neophodne za uspjeh, vjerujem da su nesavršenosti danas, upravo ono što nas čini stvarnima i bliskim vama koji čitate. Svoj fizički izgled sam stavila na sporedno mjesto, priroritete dala nekim drugim stvarima... Više sam se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti, nego ‘peglanju’ nedostataka. Neke od nas cijeli život pate da dosegnu slike sa instagrama, iz časopisa... a neke su već dio tog svijeta (evo me :)) i ako slučajno nisi takav kakav se očekuje da budeš: ‘savršen’ opet nije dobro. Možda je čak i gore, jer je uvijek tisuću očiju uprto u tebe. Iako su me sto puta poskrivečki snimali i fotkali na plaži, ali ove godine bilo mi je neugodno. Jer ajme, kakva ću ispasti na tim slikama... Nemam kontrolu nad tim, snimali su me iz bazena, pa sa ležaljki, imali moje snimke u svojim telefonima, i tko zna gdje je to završilo... Onda mi je pukao film i odlučila sam snimiti ovaj video. Jer znam da vas je stotine i stotine tisuća koje imaju taj ‘problem’. Ne osjećamo se dovoljno dobro u svojoj kozi. Sram nas je ponekad. A nekad i često. Možda smo realne u procjeni, možda nismo, ali hej, ipak je to moja koža. Jedina koju imam. Bar je glatka ako ništa drugo...Želim se posvetiti više svom zdravlju, organizmu, vježbati... a to samo po sebi donosi rezultate. U estetskom smislu. Do tada - ajmo se prihvatiti kakve jesmo i jednostavno si nekad dati oduška i ne osjecati grižnju savjesti. Treba ponekad i sebi oprostiti. Podijeli i ti svoju priču ako želiš... Bilo u komentar ili jednostavno objavi ‘pravu sliku’ sebe i stavi #StvarnaJA Ovo su vremena u kojima se trebamo podržavati, pogotovo jedna drugu. Ja sam za to da se borimo za ovakve teme, ali ne mogu sama... treba mi vaša pomoć - iskrena je Lana.

Na fotografiji koju je objavila jasno se vidi kako i ona, poput tisuće drugih žena, ima celulit, no s njime se ne opterećuje - Uprasila sam se, no bitno je znati da smo svi samo ljudi. Na meni je da to 'popeglam' i više se potrudim. Nesavršenosti su ok, dok god se mi dobro osjećamo s njima. Bitno je osjećati se dobro - zaključila je.


- Kao da sebe gledam na slici! Ista!! Super si, sve je super, a uostalom, uvijek imamo "ponedjeljak". Najljepša si uvijek. Nevjerovatna si Lana. Bravo za ovaj post. I dalje si savršena, baš takva kakva jesi. Ne mogu svi imati božanstvena apolonska tijela poput mene i Jasona Momoe, ali prvenstveno je važno da volimo sebe upravo onakvi kakvi jesmo. Draga Lana, dva palca gore na pametnom postu. I jaaa sam takva! Al ja ozbiljno ne kužim žene bez celulita, osim ak fakat nemaju bruuutalnu genetiku. Pa koliko vremena potrošiš na peglanje istog? Jel radiš išta drugo u životu? Evo ja se ko malo dijete veselim toj vrećici čipsa i gin toniku nakon kaj uspavam bebe da nema tog celulita koji bi me obeshrabrio da si to priuštim. Meni si savršena baš takva. Toliko smo svi u tom fizičkom tj tjelesnom usavršavanju sebe, da smo zaboravili usavršiti ono najvažnije. A to je naše "unutra". Svi mi želimo biti lijepi i utegnuti...Ali mir u srcu i ljubav bližnjih je najvažnija; to donosi zdravlje i ispunjenost. Lana predivna si bez obzira na koju kilu više ili manje! Prelijepa si iznutra što se reflektira i na tvoj fizički izgled - poručili su pjevačici brojni obožavatelji.

O nakupljenom umoru nakon niza godina rada i prekretnici koja joj dolazi, Lana je govorila još nedavno - Uvijek imam osjećaj da ljudi misle da mi, javne osobe imamo savršene živote, da neka ‘popularnost’ i broj followera, youtube klikova nas čini boljima, posebnijima, drugačijima, bogatijima, na svim mogućim levelima. Pa nam zavide... a nepotrebno. A možda bi se mi nekad mijenjali sa vama... ja bi dala sad sve da mogu na neko brdo, u neku kućicu, pored potoka i da sjedim i šutim satima, a možda i danima...mjesecima... Da ne moram nigdje i da ne moram ništa - izjavila je u lipnju. lana jurcevic najnovije vijesti, gossip vijesti, vijesti o poznatima

bottom of page