top of page

Feminnem i Marija Mirković ostvarile suradnju koju ćete brzo zavoljeti

Noćas si moje vino već ima preko 18.000 pregleda

Marija Mirković feat. Feminnem
foto Borna Hržina

Ujedinile su se popularne predstavnice domaće glazbe i objavile spot za pjesmu "Noćas si moje vino". U spotu Feminnemke i Marija Mirković ponosno "osvajaju" grad, a zanimljiva je to konotacija jer njihovo samopouzdanje naglašava ženstvenost i snagu.


"Spot objavljujemo kao poklon svakoj od nas, u ime svih naših radosti i međusobnog poštovanja koje mi žene zaslužujemo svakoga dana. Stoga kad je čuju, nek ih na to podsjeća! - naglasile su sve zajedno prilikom predstavljanja pjesme.


Suradnja kantautorice i gitaristice Marije Mirković s Pamelom, Nikom i Nedom bila je izvjesna i morala se dogoditi nakon višegodišnjeg prijateljstva, a konačno je došao trenutak da svoj zajednički rad predstave i gledateljima. "Bilo nam je užitak surađivati s našom dragom Makicom koja nam je iz kolegice prerasla u prijateljicu, zato ne lažemo kad kažemo da smo se jako veselile ovoj pjesmi. Na snimanju spota sve je toliko glatko teklo pod palicom naše Sandre Mihaljević, koja je kao i obično, imala točnu viziju slike za ton. Zato je sve ličilo na jedno veliko ugodno druženje", simpatično su Feminnemke objasnile suradnju.

Marija Mirković feat. Feminnem

Dame su u spotu kroz Zagreb nosile stil koji izgleda kao sa svjetskih modnih pista, a neke scene su zahtijevale i dosta hrabrosti. Spot je režirala Sandra Mihaljević s kojom i Marija i Feminemmke surađuju već dugi niz godina, a to očito vrlo dobro funkcionira ako je suditi po ovome, ali i po svim prethodnim spotovima. Pjesma ima dosta ženstven i čak pomalo boemski prizvuk, a pjevačice su se u spotu savršeno uživjele u tu ulogu.


"Sama suradnja je proizašla iz druženja i mogu reći da sam se predobro zabavljala na snimanju spota. Najdraža scena mi je kada Neda leži na pješačkom prelazu na najprometnijoj cesti u gradu, ljudi prolaze i gledaju u čudu a redateljica juri i pokušava snimiti sve što treba dok traje zeleno svjetlo za pješake. Super smo se zabavljale i na snimanju i u studiju i drago mi je što sam upoznala i što sam se zbližila sa ovim talentiranim i divnim ženama.", podijelila je Marija svoje iskustvo.


Autori pjesme su Branimir Mihaljević koji je napisao glazbu i aranžman te Nenad Ninčević.

Comentarios


bottom of page