top of page

LAB PRO DEZINFICIJENSI - MIŠLJENJA KUPACA

Istražili smo što o Labud profesionalnim dezinficijensima misle potrošači

LAB PRO linija su profesionalnih proizvoda za dezinfekciju, čišćenje i higijenu doma nastali u poduzeću Labud, a no po čemu su drugačiji je da u sebi imaju brojne aktivne sastojke. Tekuće sredstvo za dezinfekciju ruku Dermodez u sebi ima i glicerin, koji ne isušuje i ne nagriza ruke. Uz sredstvo za dezinfekciju ruku, tu su i tekući sapun 2u1 za pranje i dezinfekciju, univerzalni dezinficijens za dezinfekciju svih površina, tekuće sredstvo za dezinfekciju i čišćenje sanitarija, sredstvo koje dezinficira i uklanja kamenca te pH neutralno sredstvo za dezinfekciju i čišćenje.


Istražili smo što o ovim Labudovim proizvodima misle oni koji su ih već kupili i koriste - Da, kad kupujem Labud, znam što kupujem! Dermodez je odličan jer ne isušuje ruke i ne nagriza kao svi ostali. U mom uredu zauzeo je svoje mjesto naravno tu je i dezinficijens za radnu površinu i tipkovnicu. Unverzal je odličan baš sam zadovoljna. Napokon nešto konkretno za čišćenje i dezinfekciju apartmana u ovoj ludoj situaciji, ali i za higijenu ruku naših gostiju! Praktički koristim non stop. Prilikom odabira treba obratiti pozornost na etiketu na kojoj je označeno za što je namijenjen koji dezinficijens...da li je za dezinficiranje ruku ili površina. Uvijek preferiram kupovati domaće proizvode. Odlični, pogotovo zato jer ne testiraju na životinjama. Ovaj sprej za dezinfekciju je super posebno ako imate malu djecu i ljubimce. Oduševljena sam LAB PRO dezinficijensom. Nešto već isprobali prezadovoljni smo. Tople preporuke svima kvaliteta prije svega. I do sada smo koristili sva LAB PRO sredstva za čišćenje.

Labud dezinficijensi sadrže koncentraciju aktivnih tvari, kao dio preventivnih mjera u suzbijanju širenja bolesti COVID-19, a prema preporuci Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Od alkohola se najčešće koriste etanol, izopropanol i n-propanol, a alkoholi pokazuju brzo antimikrobno djelovanje protiv vegetativnih bakterija, virusa i gljivica. Sastojak benzalkonijev klorid služi kao biocid i kationski surfaktant, u sredstvima koja se mogu primijeniti lokalno na živo tkivo (antiseptik) ili na nežive predmete.


Iz Labuda poručuju - Kod korištenja dezinficijensa nemojte se povoditi za idejom 'Više je bolje' nego 'Preporučeno je dovoljno'. Svi biocidne pripravke koristite pažljivo i u skladu s uputama na deklaraciji proizvoda. Dezinficijense koristite samo kada postoji sumnja da dolazite u kontakt s kontamiranom površinom. Svakako, prije svega, perite ruke sapunom i vodom, i održavajte osobnu i higijenu prostora. LAB PRO dezinficijensi nisu štetni niti iritabilni za djecu, starije ili bolesne osobe, kao ni za kućne ljubimce.


Više o proizvodima saznajte na >>> labpro.labud.hr

bottom of page